Gerucht: Batman: Arkham Collection komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 6 feb 22 om 15:38

  • Rik

  • 2

Mogelijk komt Batman: Arkham Collection naar de Nintendo Switch, de titel is opgedoken in het assortiment van de Franse webshop wtt.biz. Eerder lekte deze retailer het bestaan van de Switch-versies van Assassin’s Creed: The Ezio Collection en The Witcher III: Wild Hunt.

Vanwege de eerdere bewezen leaks kan de ‘leak’ van Batman: Arkham Collection ook serieus genomen worden. In 2018 kwam de titel al uit voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Uitgever Warner Bros heeft nog niets laten weten over het bestaan van een Switch-versie. Als de Switch-versie lijkt op de andere versies bestaat deze uit de volgende games: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight. Ook zal alle DLC voor deze drie titels opgenomen zitten in het pakket.

De drie games uit Batman: Arkham Collection

Batman: Arkham City kwam eerder al uit voor de Wii U, de andere twee titels zouden voor het eerst speelbaar zijn op een Nintendo-apparaat. Batman: Arkham City kreeg destijds een dikke 9 van Benjamin (link naar het n1ntendo-archief).

Zou jij Batman: Arkham Collection aanschaffen als deze echt naar de Switch komt? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Fire Emblem Heroes viert Valentijnsdag met nieuw Summoning Event

0

Nieuws Fire Emblem Heroes viert Valentijnsdag met nieuw Summoning Event

06-02-2022

0

Erik

Mario Kart 8 meer dan 50 miljoen keer verkocht

1

Nieuws Mario Kart 8 meer dan 50 miljoen keer verkocht

06-02-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

6 feb 22 om 17:19

#3488‍

3802 XP | 715 comments

Dat zou wel kik zijn. Al heb ik op de Wii U idd Arkham City gespeeld, maar weet niet meer waarom ik ben gestopt. Misschien omdat de Wii U gamepad zo knullig aanvoelde voor deze type game?

Martijn

6 feb 22 om 21:31

#3491‍

3586 XP | 416 comments

Geweldige games! Nouja, vooral Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City dan. Met Batman: Arkham Knight had ik niet zoveel, mede omdat de PC-versie toen verschrikkelijk was. Verhaal sprak me ook niet zo aan en ik vond de Batmobile niet leuk. Vond het niet de juiste richting voor de reeks en aangezien er vervolgens geen vervolg kwam, vonden vast meer mensen dat.

Toch, als hij als collectie naar de Nintendo Switch komt, dan is de kans best groot dat ik 'm haal. Dan wil ik Arkham Knight best een tweede kans geven, zolang het spel maar wat beter draait. Moet wel een goede versie van de games zijn. Arkham City op de Wii U was prima en die 9 van Benjamin zéker waard.

Komen deze games naar de Nintendo Switch, dan is er weer een game die ik als Wii U-exclusief kan afstrepen in mijn verzameling. Het zijn er steeds minder. Wel eerder gehoord, dit gerucht, dus voorlopig geloof ik het nog even niet.