Gerucht: Assassin's Creed: The Ezio Collection komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 6 dec 21 om 17:14

  • Erik

  • 1

Direct-Feed Games is er zeker van: binnenkort mogen we Assassin’s Creed: The Ezio Collection op de Nintendo Switch verwachten. Dit zijn alle spellen met de populaire protagonist Ezio Auditore da Firenze in de hoofdrol.

De leaker, ook wel bekend als Nate the Hate, lijkt vrij zeker van de zaak. “De beste Assassin’s Creed komt naar de Switch. Jep, Ezio baant zich binnenkort een weg naar de Nintendo Switch” schrijft het medium op Twitter. In vervolgtweets lichten ze toe dat “Ezio 100% naar de Nintendo Switch komt” en dat het om The Ezio Collection gaat.

Uitgever Ubisoft heeft geen officiële aankondigingen gedaan omtrent deze collectie, dus behandel dit gerucht vooralsnog met een korrel zout.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection kwam oorspronkelijk uit in 2016 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De bundel bevat Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations. Daarnaast kent het alle extra singleplayer content én kent het bonusfilmpjes waarin je leert over de jeugd en laatste dagen van Ezio.

Assassin’s Creed is goed vertegenwoordigd op de Nintendo Switch. Op dit moment zijn The Rebel Collection (bestaande uit Rogue en IV: Black Flag), Assassin’s Creed III en een Cloud-versie van Odyssey speelbaar.

Kijk jij er naar uit om de avonturen van Ezio op de hybride console te ervaren?

Bron: Direct-Feed Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

0

Review Paper Mario: The Thousand-Year Door - Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

21-05-2024

0

Mark

Rechter: Nintendo’s Europese eShop-beleid illegaal

2

Nieuws Rechter: Nintendo's Europese eShop-beleid illegaal

06-12-2021

3

Rik

Fatesworn DLC voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

0

Nieuws Fatesworn DLC voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

06-12-2021

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

6 dec 21 om 17:53

#2723‍

3817 XP | 718 comments

Yo, dat zou gaaf zijn. Ik heb III en IV gespeeld op Wii U. Ik vond III leuker, omdat ik de scheepsmissies in IV moeilijk en niet zo leuk vond. Dus de Ezio Collection zou ik super kik vinden om te spelen.