Fatesworn DLC voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

  • Nieuws

  • 6 dec 21 om 11:47

  • Jeroen

  • 0

Dit pakket, met onder andere verhaalmissies en een nieuw gebied, zal volgens THQ Nordic volgend jaar beschikbaar komen voor Switch.

De Fatesworn-DLC biedt een gloednieuwe verhaallijn, een nieuwe omgeving en een aantal nieuwe quests en missies. Ook zullen er nieuwe Chaos Realm-kerkers over heel Amalur verspreid zijn. Ook zul je nieuwe wapens, uitrusting, vijanden en nog veel meer tegenkomen. Het nieuwe gebied heet Crownhold, en bevat bergstadjes, grotten en besneeuwde gebieden.

Het maximum level is omhoog gegaan naar 50, en zelfs de soundtrack is uitgebreid door levende legende Grant Kirkhope. Kirkhope werkte ook aan de hoofdgame, en aan klassiekers als Banjo-Kazooie en Perfect Dark. De DLC zal later deze maand al op andere platformen beschikbaar zijn, en de Switch volgt dus volgend jaar. Hieronder kun je een lanceertrailer bekijken.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nieuwe trailer en releasedatum voor Uncle Chop’s Rocket Shop

0

Media Nieuwe trailer en releasedatum voor Uncle Chop's Rocket Shop

30-04-2024

0

Jeroen

Gerucht: Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt naar Nintendo Switch

1

Nieuws Gerucht: Assassin's Creed: The Ezio Collection komt naar Nintendo Switch

06-12-2021

3

Erik

Fire Emblem Heroes krijgt flinke software-update

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt flinke software-update

06-12-2021

2

Kitty

Reageer als eerste!