Geen Charles Martinet in WarioWare: Move It!

  • Nieuws

  • 22 aug 23 om 14:27

  • Rik

  • 2

Een dag na de aankondiging van het afscheid van Charles Martinet als de stemacteur achter de Mario-serie geeft Nintendo steeds meer duidelijkheid over de stembezetting van toekomstige games. Ook WarioWare: Move It! zal geen stemmenwerk van Martinet bevatten.

Gisteren bevestigde Nintendo al dat er een nieuwe stemmencast geïntroduceerd zal worden in Super Mario Bros. Wonder. Op navraag van de publicatie Nintendo World Report bevestigde Nintendo eveneens dat Martinet niet de stem van Wario zal verzorgen in de nieuwe WarioWare-game. Charles Martinet sprak al 32 jaar de stemmen van onder andere Mario, Luigi, Wario en Waluigi in. Wie Martinet vervangt is vooralsnog onbekend.

wariowareswitchnintendo

In de aankomende release van Luigi’s Mansion 2 op de Nintendo Switch is Charles Martinet nog wel te horen als Luigi. Het gaat hier om een remake van een 3DS-game, waarbij de originele opnames van Martinet behouden zullen blijven. Het lijkt er hiermee eveneens op dat andere toekomstige remakes ook de originele Martinet-stemmen zullen behouden. Nieuwe opnames zullen echter niet meer door hem ingesproken worden.

WarioWare: Move It! verschijnt op 3 november. Luigi’s Mansion 2 moet in 2024 uitkomen. Beide titels zijn exclusief voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de nieuwe Wario-stem? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Geoff_Keighley_Screenshot_ONL_Gamescom_2022

0

Media Bekijk hier de Gamescom Opening Night Live livestream

22-08-2023

3

Dennis

Multiplayer Festival-posterset verkrijgbaar via My Nintendo

2

Nieuws Multiplayer Festival-posterset verkrijgbaar via My Nintendo

22-08-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

reporterdavid

22 aug 23 om 14:33

#11157‍

1211 XP | 241 comments

Toepasselijke titel... Charles... MoveIt! (hoewel ik dat niet graag zie gebeuren... maar afijn.)

Tamadachi

23 aug 23 om 12:12

#11174‍

5419 XP | 656 comments

Ik ben benieuwd of de nieuwe stemacteur net zo over de top de stem van hebberige Wario kan inspreken als Charles Martinet in Warioware Gold heeft gedaan bij het stelen van een schat van Luxeville!