Game Freak-leak: Netflix werkt aan live-action Pokémon-serie

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 3

Er is weer een nieuw Pokémon-project vroegtijdig naar buiten gekomen door de beruchte ‘Game Freak Teraleak’: Netflix en Game Freak werken samen aan een live-action Pokémon-serie.

Game Freak is het bedrijf achter de ontwikkeling van de populaire Pokémon-franchise. Eerder vandaag kon N1-UP al berichten over de ‘Game Freak Teraleak’, waarin meer dan 1 terabyte aan (recente) interne data werd buitgemaakt. Door deze leak kwamen al vele Pokémon-projecten vroegtijdig naar buiten, maar dit lijkt slechts het topje van de ijsberg te zijn. Dataminers werken zich op dit moment nog door de vele bestanden, en er worden nog steeds nieuwe projecten gevonden.

Zo blijkt uit de leak ook dat Game Freak samenwerkt met Netflix aan een nieuwe live-action Pokémon-serie. De serie heeft nog geen titel en had volgens de originele planning al dit jaar moeten uitkomen op de streamingdienst. Het eerste seizoen van de live-action Pokémon-serie zou bestaan uit acht afleveringen. Het is onbekend of de live-action serie connectie heeft met de live-action Detective Pikachu-film uit 2019. Het vervolg op deze film werd al lang geleden aangekondigd, maar sindsdien is er niets meer van dit project vernomen.

Het is niet voor het eerst dat er een ‘Netflix Original’ serie over Pokémon verschijnt: vorig jaar maakte de stop motion-animatie-serie Pokémon Concierge nog zijn debuut.

Kijk jij uit naar een live-action Pokémon-serie op Netflix? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

8-Bit Adventures 2 – Pixel-pracht

0

Review 8-Bit Adventures 2 - Pixel-pracht

14-10-2024

2

Robin

hyrule echoes of wisdom

8

Column Ik ben eigenlijk wel klaar met Hyrule

13-10-2024

6

Mitch

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

4 dagen geleden

#14601‍

6065 XP | 1171 comments

Oh god, dit kan weinig goeds betekenen. Real-life werkt imo echt niet bij pokemon.

Fl@ppy

4 dagen geleden

#14605‍

3379 XP | 657 comments

Detective Pikachu was best vermakelijk, maar bepaalde Pokemon zagen er niet heel fraai uit.

rob1N

4 dagen geleden

#14612‍

6065 XP | 1171 comments

Ik weet het nog... Toen ik Jigglypuff zag met vacht was het echt even alsof mijn jeugd een leugen was... Ik dacht alleen maar "een behaarde ballon?", serieus?

Ik had echt een beetje het gevoel alsof het door een compleet ander team was gemaakt en dat er gewoon maar wat werd gedaan om ze 'écht' te laten lijken.