Fysieke versie Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes uitgesteld

  • Nieuws

  • 17 mrt 24 om 13:26

  • Jeroen

  • 0

Dit liet uitgever 505 Games weten in een bericht op X. Ook lieten ze doorschemeren dat de digitale versie niet uitgesteld is, en dat deze dus gewoon nog op de eerder gecommuniceerde datum zal verschijnen in de eShop.

In het bericht zegt 505 Games dat de fysieke versie van deze RPG nu op 21 mei 2024 zal verschijnen. De digitale eShop-versie zal nog steeds uitkomen op 23 april, dat is vier weken eerder. De release van deze game op Switch gaat vooralsnog niet zonder slag of stoot. De ontwikkelaar liet in 2021 weten dat de game niet op Switch zou uitkomen, maar op de opvolger van deze console. Net geen jaar later trokken ze deze woorden weer in, en kwam een Switch-release weer op de agenda. Het begon ook als een Kickstarter-project, maar inmiddels zal de game ook gewoon als reguliere release in de winkels verschijnen.

Ga jij in april voor de digitale versie van deze game, of wacht je liever een paar weken tot de fysieke versie er is? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Gerucht: “Persona 6 naar Switch 2”

1

Nieuws Gerucht: "Persona 6 naar Switch 2"

17-03-2024

5

Rik

Freedom Planet 2 – Drie uur heerlijk geracet

0

Hands-on Freedom Planet 2 - Drie uur heerlijk geracet

16-03-2024

4

Coen

Reageer als eerste!