Fortnite Impostors lijkt precies op Among Us

Fortnite's nieuwste spelmodus is net Among Us

  • Nieuws

  • 17 aug 21 om 21:25

  • Erik

  • 2

Epic Games heeft Fortnite Impostors gelanceerd. Dit is een nieuwe spelmodus in Fortnite die op dezelfde manier werkt als Among Us.

Fortnite Impostors speel je met maximaal tien spelers tegelijk. Er zijn acht ‘Agents’ en twee ‘Imposters’, die samen aan het werk gezet zijn op een nieuwe map genaamd ‘The Bridge’. De agenten voeren hier unieke opdrachten uit, zoals het repareren of kalibreren van diverse machines. Aan de Impostors is het de taak om hier een dodelijk stokje voor te steken – zonder dat ze hiervoor gepakt worden.

Impostors hebben een aantal trucjes achter de hand om hen hierbij te helpen. Zo kunnen zij de progressie van opdrachten te bevriezen, spelers teleporteren en alle personages voor korte tijd op Fortnite-banaan ‘Peely‘ laten lijken. Elke keer dat er een fragment van een vermoorde speler gerapporteerd wordt, start er een eliminatieronde op The Bridge. Deze zogenoemde Discussion kan ook gedurende het spel geforceerd worden.

De Agents winnen als alle Impostors gepakt zijn óf als alle taken zijn volbracht, terwijl de Impostors de winst pakken als zij alle Agents hebben vernietigd.

Fortnite Impostors is met vrienden, onbekenden of een combinatie daarvan te spelen. Met vier tot zeven spelers is er één Impostor, terwijl er bij acht of meer twee zijn. Lees er op de website van Epic Games meer over.

Makers Among Us niet betrokken bij Fornite Impostors

Innersloth, de ontwikkelaars van Among Us, lieten aan IGN weten dat ze niet betrokken waren bij de ontwikkeling van Fortnite Impostors.

“Hoewel we het geweldig hadden gevonden om een bijdrage te leveren, werkten we er niet met Epic aan. We kwamen op hetzelfde moment als iedereen achter de nieuwe modus.”

De Among Us-makers voegden eraan toe dat ze wel aantal toffe samenwerkingen met indie-ontwikkelaars voor ons in petto hebben, waar ze hopelijk in de nabije toekomst meer over kunnen vertellen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

0

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Bekijk hier de Pokémon Presents-livestream [CEST 15:00 uur]

3

Livestream Bekijk hier de Pokémon Presents-livestream [CEST 15:00 uur]

18-08-2021

1

Erik

Gatekeeper uit Three Houses nu beschikbaar in Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Gatekeeper uit Three Houses nu beschikbaar in Fire Emblem Heroes

17-08-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Mitch

17 aug 21 om 22:20

#1187‍

3075 XP | 478 comments

Creativiteit kent geen tijd.

Erik

18 aug 21 om 10:57

#1192‍

4988 XP | 359 comments

Beter goed gejat...