First 4 Figures kondigt PVC-figure van Isabelle uit Animal Crossing aan

Binnenkort wordt Isabelle, die behulpzame assistente-hond uit Animal Crossing, door First 4 Figures vereeuwigd in plastic! Een onthulling volgt snel…

First 4 Figures maakt al jarenlang statues en figures van allerlei bekende videogame-series, ook van Nintendo. Eerder zagen we al ruimtelijke uitvoeringen van onder andere Mario, Zelda en Kirby. Binnenkort komt daar ook Animal Crossing bij, met een PVC-figure van Isabelle! Via social media kondigde First 4 Figures aan dat deze figure er binnenkort aan komt.

Isabelle Animal Crossing New Horizons

Het is nog even afwachten hoe Isabelle eruit gaat zien…

Op het moment heeft First 4 Figures nog geen foto’s of verdere informatie vrijgegeven. Isabelle wordt uitgebracht in twee uitvoeringen en gaat zo’n 23 tot 25 centimeter (9 ~ 10 inch) hoog zijn. Het is nog niet bekend hoe het beeldje eruit gaat zien of hoeveel het gaat kosten. Via de website van First 4 Figures kun je jouw interesse in dit item al registreren, waarmee je 10 dollar korting kunt bemachtigen zodra de pre-orders beginnen. Ongetwijfeld komt de maker binnenkort met teasers en trailers van Isabelle, want het beeldje wordt op 2 mei 2024 volledig uit de doeken gedaan.

Als er meer bekend wordt over deze figure, dan lees je het uiteraard op N1-UP!

Heb jij wel interesse in je eigen Isabelle van PVC en hoe hoop jij dat ze eruit komt te zien? Vertel het ons in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Nintendo deelt meer beelden Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt meer beelden Paper Mario: The Thousand-Year Door

20-04-2024

2

Mark

Dit zit er in de lente-editie van het Splatoon 3 Splatfest

1

Nieuws Dit zit er in de lente-editie van het Splatoon 3 Splatfest

20-04-2024

2

Karlijn

Reageer als eerste!