Fire Emblem Heroes voegt Emblem Heroes toe in nieuw event

  • Nieuws

  • 29 jan 24 om 09:57

  • Erik

  • 0

Fire Emblem Heroes heeft vanaf nu Emblem Heroes uit Fire Emblem Engage. Een nieuw evenement geeft je de kans om Emblem Marth op te roepen.

Emblem Marth werkt als alleenstaande vechter, maar kan via “Engage” ook gepaard worden aan een ander personage. Die krijgt dan een “Emblem Effect”, als extra vaardigheid. Dit effect gaat in als je je speciale aanval activeert. Je vindt Engage vanaf nu in menu.

Naast Emblem Marth, maakt ook Mythic Lumera uit Fire Emblem Engage haar debuut. Ze zijn onderdeel van een speciaal Summoning Event, die 8% kans geeft op een 5-sterren held.

Het Emblem Marth & Mythic Lumera-event loopt tot en met 20 februari.

Het nieuws volgt iets meer dan een jaar na de release van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch, die op 20 januari 2023 lanceerde.

Nintendo publiceerde daarnaast een nieuwe Feh Channel, zie hierboven. Hierin werd onder andere de winnaars bekend gemaakt van het Choose Your Heroes-event van 2024. Alfonse (Fire Emblem Heroes) en Bernadetta (Fire Emblem: Three Houses) kregen de meeste stemmen. Zij krijgen deze zomer een alternatief kostuum.

De video toont daarnaast wat er de komende maanden aan gaat komen: onder andere het zevenjarig bestaan van het spel is aanstaande. Er komen een onder andere een aantal speciale Summoning Events en er zijn veel Orbs en andere voorwerpen te verkrijgen of verdienen.

Fire Emblem Heroes is sinds 2 februari 2017 beschikbaar voor iOS en Android.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Grounded – Een wonderlijk avontuur

0

Review Grounded - Een wonderlijk avontuur

01-05-2024

0

Kitty

Vang Empoleon in 7-sterren Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Empoleon in 7-sterren Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

29-01-2024

1

Dennis

Berserk Boy in maart naar Nintendo Switch

0

Nieuws Berserk Boy in maart naar Nintendo Switch

29-01-2024

2

Martijn

Reageer als eerste!