Berserk Boy in maart naar Nintendo Switch

Het duurde misschien wat langer dan verwacht, maar Berserk Boy is onderweg naar de Nintendo Switch mét een trailer!

Berserk Boy is een snelle actie-platformer met een kleurrijke retro-pixelstijl. Op het eerste gezicht lijkt het spel op een kruising tussen Mega Man en Sonic. Oorspronkelijk werd deze game onthuld in 2021 voor een release eind 2022, maar komt binnenkort alsnog naar de Nintendo Switch. Intussen is dan ook een trailer voor deze game verschenen, die je hier kunt bekijken.

Berserk Boy is platformactie op hoge snelheid!

In de verre toekomst wil  de gestoorde wetenschapper Dr. Genos, samen met zijn leger van de duisternis, de mensheid tot hun slaven maken. Door de mysterieuze krachten van de Berserk Orbs, verandert Kei van een beginnende held in Berserk Boy! Zo heeft hij beschikking over bliksem, vuur, aarde, lucht en ijs. Beheers je snelheid en vaardigheden om combo’s te maken, je Berserk-meter te vullen en zo krachtige aanvallen te ontketenen.

Het spel wordt ontwikkeld door Berserk Boy Games en verschijnt op 6 maart 2024, ook voor de Nintendo Switch. De muziek wordt verzorgd door componist Tee Lopes, bekend van onder andere Sonic Mania en Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Kijk jij uit naar de avonturen van Berserk Boy? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Overzicht van eerste reviews van Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Nieuws Overzicht eerste reviews Paper Mario: The Thousand-Year Door

21-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Fire Emblem Heroes voegt Emblem Heroes toe in nieuw event

0

Nieuws Fire Emblem Heroes voegt Emblem Heroes toe in nieuw event

29-01-2024

2

Erik

Lanceertrailer voor Hitman: Blood Money – Reprisal

0

Media Lanceertrailer voor Hitman: Blood Money - Reprisal

28-01-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!