Figment 1 & 2 krijgen fysieke release op Switch

  • Nieuws

  • 18 nov 23 om 14:13

  • Karina

  • 0

Tesura Games, Plug In Digital en Bedtime Digital Games kondigen aan dat Figment 1 en 2 in 2024 een fysieke release zullen ontvangen op de Nintendo Switch.

Beide titels wisten tot op heden al meer dan één miljoen exemplaren te verkopen op andere platforms. De standaardeditie van de release zal beide games omvatten, terwijl de Collector’s Edition extra items zal bevatten. Deze bestaat uit een premium box, een thematische schoonmaakdoek met Clockwork Town, een dubbelzijdige poster met key art, ‘The Art of Figment’ (een kunstboek met illustraties), twee cd’s van de originele soundtrack met nummers uit beide games door Stöj Snak en een dubbele “No Work, Only Play” pin set met een narrenhoofd.

Over de twee Figment-games:

  • Figment is een actie-avontuur dat plaatsvindt in de diepten van de menselijke geest, een surrealistische wereld bevolkt door de vele stemmen die we in ons hoofd horen, die onze diepste gedachten, verlangens en herinneringen weergeven.
  • Figment 2: Creed Valley is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de menselijke geest, waar nachtmerries chaos verspreiden en vijanden vreedzame landen hebben overgenomen. In dit vervolg sluit je je aan bij Dusty, de moed van de geest, terwijl je je een weg baant door puzzels, muzikale eindbaasgevechten en unieke omgevingen om je angsten rechtstreeks aan te gaan.

Figment 1 & 2 komen in 2024 uit voor de Nintendo Switch.

Ben je geïnteresseerd in de fysieke release van Figment 1 en 2 op de Nintendo Switch? Laat het ons weten!

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Coöperatief platformen in lanceertrailer KarmaZoo

1

Nieuws Coöperatief platformen in lanceertrailer KarmaZoo

18-11-2023

2

Mark

Hoofdafbeelding bij Pokémon VGC in 2023: waar moet je beginnen?

0

Special Pokémon VGC anno 2023: waar moet je beginnen?

18-11-2023

3

Erik

Reageer als eerste!