Coöperatief platformen in lanceertrailer KarmaZoo

  • Nieuws

  • 18 nov 23 om 20:35

  • Mark

  • 1

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven ter ere van de lancering van KarmaZoo voor de Nintendo Switch. Hoe staat het met jouw karma?

In dit spel ben je er om elkaar te helpen en karmapunten te verdienen. Je kan met acht spelers op één systeem spelen of met tien spelers online. Je hebt de keuze uit meer dan vijftig verschillende personages die allemaal hun eigen vaardigheid hebben. Op deze manier speel je steeds uitdagendere levels die speciaal gegenereerd worden aan de hand van het aantal spelers en de krachten die bij de gekozen personages horen.

Naast een letterlijke dierentuin aan speelbare personages heb je ook de beschikking over abstractere personages zoals een bloem, lantaarn, klok of zelfs vruchten. Ook weer met allemaal een eigen kracht. Als speler verzamel je karmapunten en die worden globaal opgeteld. Spelers van over de hele wereld helpen mee om meer karma te verzamelen en zo nieuwe personages vrij te spelen. KarmaZoo is speelbaar in 22 talen en er kan ook samen gespeeld worden met mensen die via pc spelen.

KarmaZoo is sinds 14 november 2023 beschikbaar op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de positieve boodschap van de ontwikkelaar? Zie je het zitten om aardig te blijven en iedereen te helpen, of zet je toch in op het dwarsbomen van de andere spelers?

Bron: Officiële website

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Super Mario RPG komt tot leven op Switch met releasetrailer

0

Nieuws Super Mario RPG komt tot leven op Switch met releasetrailer

18-11-2023

3

Mark

Figment 1 & 2 krijgen fysieke release op Switch

0

Nieuws Figment 1 & 2 krijgen fysieke release op Switch

18-11-2023

4

Karina

Discussieer met ons mee! 1

Robin

19 nov 23 om 09:24

#12163‍

3175 XP | 469 comments

Deze game lijkt me echt heel tof. Gezien ik het online aspect ook tof vond in Wonder ga ik toch eens kijken of ik deze game binnenkort haal