Fate/Hollow Ataraxia Remastered komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 5 aug 24 om 00:06

  • Rik

  • 0

Fate/Hollow Ataraxia Remastered komt naar de Nintendo Switch.

Dit maakten uitgever Aniplex en ontwikkelaar Type-Moon bekend via een teaser trailer. Fate/Hollow Ataraxia is de opvolger van Fate/Stay Night, die op 8 augustus uitkomt op de Nintendo Switch. Net zoals zijn voorganger maakt Fate/Hollow Ataraxia met deze remaster zijn Westerse debuut. Ook is Fate/Hollow Ataraxia Remastered, net als Fate/Stay Night Remastered, gebaseerd op de Playstation Vita-versie van het spel.

Fate/Hollow Ataraxia speelt zich acht maanden na het verhaal van Fate/Stay Night af en volgt Shirou Emiya en Bazett Fraga McRemitz terwijl ze proberen te ontsnappen uit een tijdloop. Toch is het geen direct vervolg: Fate/Stay Night heeft meerdere verhaaleindes, maar Fate/Hollow Ataraxia baseert zich op elementen uit meerdere verhaalverlopen. Zoals gebruikelijk bij een Fate-game volgen we weer een nieuwe versie van een Holy Grail War: de epische strijd der strijden om een almachtig relikwie dat elke wens van zijn eigenaar kan vervullen.

Het is nog niet bekend wanneer we Fate/Hollow Ataraxia Remastered kunnen verwachten, de teaser deelt alleen mee dat het spel in ontwikkeling is.

Ben jij geïnteresseerd in Fate/Hollow Ataraxia Remastered? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Fate/EXTRA Record komt in 2025 naar Nintendo Switch

0

Nieuws Fate/EXTRA Record komt in 2025 naar Nintendo Switch

05-08-2024

1

Rik

Inti Creates deelt verhaaltrailer van Card-en-Ciel

0

Nieuws Inti Creates deelt verhaaltrailer van Card-en-Ciel

04-08-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!