Fan Friday: Super Mario Bros. Wonder-diorama

  • Nieuws

  • 5 jan 24 om 00:00

  • Rik

  • 0

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! De eerste Fan Friday van 2024 om precies te zijn! We kijken met een positieve blik naar de toekomst, dus laten we het jaar beginnen met een even positief fan-project!

Youtuber WUZU clay is een klei-kampioen met een voorliefde voor videogames. Naast blokkige Minecraft-bouwsels kleit deze Zuid-Koreaan ook vaak Nintendo-dioramaatjes in elkaar. En de recente Super Mario Bros. Wonder-speelgoeddoos steelt echt de show! Niet alleen zette WUZU de wereld van het Bloemenrijk meesterlijk om in een mini-diorama. Met behulp van een draaihendel en intern mechaniek (vormgegeven als schattige Yoshi-eitjes!) beweegt alles ook nog eens net zoals in de game! Wonderful! Bekijk het proces van a tot z in de onderstaande video. Vergeet overigens niet je ondertiteling aan te zetten op Youtube, je kan de bouw van dit diorama namelijk in elf talen volgen met de officiële ondertitelingen.

Zou jij zo’n automata-diorama ook willen zien als een MyNintendo-beloning? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

0

Nieuws PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

20-09-2024

0

Karina

Hoofdafbeelding bij Level-5 mikt nog steeds op zomer 2024-release van Fantasy Life i

0

Nieuws Level-5 mikt nog steeds op zomer 2024-release van Fantasy Life i

05-01-2024

3

Erik

Nintendo deelt video met eShop-hoogtepunten van december 2023

0

Media Nintendo deelt video met eShop-hoogtepunten van december 2023

04-01-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!