Fae Farm: Coast of Croakia-update krijgt lanceertrailer

  • Nieuws

  • 16 dec 23 om 11:17

  • Karina

  • 0

Phoenix Labs heeft een gratis grote update aangekondigd voor het simulatiespel Fae Farm, genaamd Coasts of Croakia. Deze update is sinds 14 december 2023 beschikbaar op de Nintendo Switch en nodigt spelers uit om een nieuwe wereld te verkennen, gevuld met mysterieuze nieuwe personages en nieuwe quests. 

De gebeurtenissen van Coasts of Croakia spelen zich af in het Archi-pal-igo Park. Dit is een locatie bestaande uit tropische, rotsachtige eilanden die bewoond worden door verschillende wezens. Door de hoofdquestlijn van de contentupdate te volgen, kunnen spelers nu gebruikmaken van een nieuw hulpmiddel genaamd de Conch. Hiermee kunnen ze verschillende dierentalen leren. Door effectief te communiceren met de dieren, sluit je vriendschappen en vergezel je ze op hun avonturen. Bovendien geven de diertjes ook buffs en upgrades, wat in je voordeel kan werken tijdens je avontuur.

De update is geïntegreerd in het hoofdverhaal, waardoor spelers een nieuw avontuur kunnen beginnen met deze toevoegingen. Voor spelers die het hoofdverhaal hebben voltooid, is het eenvoudig om over te schakelen naar de Coasts of Croakia-contentupdate en het te ervaren als een opzichzelfstaand avontuur.

Fae Farm Coasts of Croakia Teaser Trailer

Daarnaast zijn er nieuwe dialogen met bestaande personages, de mogelijkheid om meer items op te slaan in de opslagruimte van het huis, intuïtievere interacties met boerderijdieren en diverse bugfixes ingevoerd.

De studio verklaart (vertaald):

Fae Farm: Coasts of Croakia nodigt spelers uit naar een nieuw rijk waar ze mysterieuze nieuwe personages zullen ontmoeten en gloednieuwe missies zullen aannemen. Spelers kunnen uitkijken naar opwindende ontmoetingen en ontdekkingen, geheel nieuwe gameplay-mechanismen en meer.

Fae Farm verscheen op 8 september 2023 op de Nintendo Switch. Toen was Kitty er al redelijk enthousiast over!

Wat vind jij van deze nieuwe update? Denk je dat de nieuwe functies en verbeteringen de spelervaring verbeteren? We horen graag jouw mening!

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

De DLC of the Year-nominatie van Rik: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed

3

Special De DLC of the Year-nominatie van Rik: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed

16-12-2023

3

Rik

Wat speel je dit weekend? [16 december]

2

Special Wat speel je dit weekend? [16 december]

16-12-2023

3

Erik

Reageer als eerste!