Even (voor de eerste keer) voorstellen: Coen

*tromgeroffel* N1-UP heeft een nieuw redactielid: Coen. Na een succesvolle afronding van zijn proefperiode, stelt hij zich vandaag aan jullie voor!

Meteen toen Coen bij ons kwam, was hij een soort lopende band. Hij knalde het ene na het andere nieuwtje eruit, en is daar gelukkig nooit mee gestopt. Hoewel we in eerste instantie wel een, ahem, aantal foutjes eruit moesten slopen – bleef zijn energie en doorzettingsvermogen niet onopgemerkt.

Dit zorgt ervoor dat we hem vandaag officieel aan jullie kunnen voorstellen – en we hebben er alle vertrouwen in dat ‘ie lekker door knalt. Sterker nog: hij is achter de schermen ook bezig met andere hele toffe dingen voor N1-UP. Anyway, het woord is aan Coen.

Goeiedag! Ik ben Coen, ook wel bekend als ikke voor al mijn online dingetjes en ben vanaf nu eindelijk officieel deel van N1-UP! Van jongs af aan zijn mijn klauwtjes niet weg te krijgen van het gamen. Gameboys, Playstations en een pc zorgden er al snel voor dat ik stapelgek werd op het spelen van games.

Nintendo heeft me altijd al gigantisch aangesproken. En dat is een van de grote redenen dat ik ben aangeschoven bij N1-UP. Ons redactielid Robin ken ik ondertussen ook al een tijdje en hij heeft me destijds ook de mogelijkheid gegeven een terugblik op Rayman 3 Hoodlum Havoc te schrijven als het eerste gastartikel op N1-UP.

Daarnaast ben ik natuurlijk meer dan alleen een video game-fanaat! Zo heb ik bijvoorbeeld een opleiding mediavormgever gevolgd en ben ik graag creatief bezig. Ik teken en animeer dus ook veel. Ook hoop ik wat creatieve energie kwijt te kunnen bij N1-UP!

Hier ook een plaatje van mijn goeie ouwe tijd toen ik voor Nintendo bezig was als Merkambassadeur!

Ik kan intens genieten van games als:

Platformers: Rayman, Mario en Sonic-games gaan er bij mij altijd wel in! Maar ik speel ook graag wat meer indiespellen zoals Cave Story of Super Meat Boy.

Strategie: Het aantal uren dat in games zoals Civilization 5 en 6 is gaan zitten is niet gezond en die aantallen ga ik ook niet met jullie delen 😛.

Metroidvania: Ik heb een review geschreven over Hollow Knight dus dat moet mijn mening daarover duidelijk maken, denk ik. Ook geniet ik van alle Metroid-games en speel ik graag Castlevania: Symphony of the Night.

Casual Games: Animal Crossing heeft me in z’n uppie door de lockdowns gesleept. Maar ik hield daarvoor al van de gameserie natuurlijk. Ik heb New Leaf ook helemaal kapot gespeeld op mijn 3DS.

Ik sta natuurlijk ook open voor leuke suggesties, dus gooi ze alsjeblieft in de comments!

Jullie zullen mijn naam nog wel vaker voorbij zien komen binnenkort. Als je na mijn verhaaltje nog vragen hebt over mij, hoor ik ze graag! Joe he!

Mooi gezegd, Coen. Heet ‘m een episch welkom in de reacties, allen!

Like dit bericht:

Over Redactie

N1-UP is één van de leukste en oudste onafhankelijke gaming-sites van de Benelux. Al sinds 2000 brengt de redactie je dagelijks de laatste nieuwtjes, reviews en commentaren over Nintendo.

Recente artikelen

Electronic Arts ontslaat 5% van haar werknemers

0

Nieuws Electronic Arts ontslaat 5% van haar werknemers

29-02-2024

0

Dennis

Hoofdafbeelding bij Soundtrack Sunday: Spyro en de muziek van Stewart Copeland

1

Special Soundtrack Sunday: Spyro en de muziek van Stewart Copeland

11-02-2024

3

Erik

Splatoon 3-liveconcert met Deep Cut nu te bekijken

0

Media Splatoon 3-liveconcert met Deep Cut nu te bekijken

10-02-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 4

Coen

10 feb 24 om 19:45

#12953‍

100 XP | 14 comments

Daar ben ik dan! Hallo allemaal!

ZenigameDirect

10 feb 24 om 21:03

#12954‍

174 XP | 29 comments

Welkom Coen! Je hebt geen rare ontgroening gehad, hopelijk?

Coen

11 feb 24 om 01:09

#12956‍

100 XP | 14 comments

Daar durf ik niet over te praten.

Mark

10 feb 24 om 21:15

#12955‍

528 XP | 30 comments

Civ V, nice. Heb ik nog maar 1600 uur in zitten