Ena, Kyle en Reverto stellen zich voor in trailers Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  • Nieuws

  • 10 jul 21 om 15:21

  • Erik

  • 0

Personagetrailer-tijd!

Capcom gaat gestaag door met het voorstellen van de personages voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Want trailers, die kun je nooit genoeg hebben toch? Vandaag stellen we Ena, Kyle en Reverto aan je voor.

  • Ena is een Wyverian-meisje die jouw opa Red kende. Om achter de waarheid van de recente gebeurtenissen te achterhalen, geeft ze jou een Rathalos-ei die klaarblijkelijk een legendarisch monster bevat, voorbestemt om de wereld te vernietigen.
  • Kyle aan de andere kant, is op zoek naar de legendarische Rathalos. Hij vertrouwt de manier waarop Riders en Monsties samenleven niet, en is vastbesloten om Ratha te vangen. Gezien jij zelf een Rathalos hebt, ziet hij jou als vijand.
  • Reverto is een krachtige Hunter. Hij is de rechterhand van Lilia, en werkt op één lijn met haar en de Royal Scriveners. Hoewel hij een jager is, heeft hij waardering voor de manier waarop Riders een bond sluiten met monsters.

Eerder werden Kayna, Alwin en Avinia al aan je voorgesteld door Capcom.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is sinds gisteren beschikbaar voor de Ni ntendo Switch. Vandaag verscheen er een vergelijkingsvideo die de Switch-versie tegenover de PC-iteratie zet.

 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

De geschiedenis van N1-UP: 2000 – nu

17

Special De geschiedenis van N1-UP: 2000 – nu

10-07-2021

15

Erik

Muzikale beelden van Songs for a Hero: Definitive Edition

0

Media Muzikale beelden van Songs for a Hero: Definitive Edition

10-07-2021

0

Erik

Reageer als eerste!