Emio - The Smiling Man krijgt speciale driedelige demo

  • Nieuws

  • 16 aug 24 om 16:10

  • Rik

  • 0

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club krijgt vanaf volgende week een serie van drie demo’s in aanloop naar de release van het spel.

Dit maakt Nintendo bekend via hun social media-kanalen. Het betreft één gratis demo die in drie fasen uitkomt.

Op dinsdag 20 augustus komt het eerste deel van de demo beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, waarin de proloog en het eerste hoofdstuk van het spel gespeeld kan worden. Hoofdstuk 2 komt via een update op vrijdag de 23e beschikbaar, gevolgd door hoofdstuk 3 op woensdag 28 augustus.

De volledige release van Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt één dag later uit, op donderdag 29 augustus. Wie pas later de demo besluit te downloaden kan gelijk met alle drie de hoofdstukken aan de slag. De voortgang in de eerste drie hoofdstukken van het spel kunnen van de demo overgezet worden naar de volledige game.

De aankondigingstrailer voor de dem(i)o

In eerste instantie was de Emio-demo alleen bevestigd voor de Japanse markt. Ook als de demo officieel niet naar Europa komt is deze met een kleine omweg wel speelbaar: de Nintendo Switch heeft geen regio-beperkingen en de Japanse demo is ook volledig beschikbaar in het Engels. Met een gratis Japans eShop-account kun je de demo dus hoe dan ook downloaden.

Let op: In tegenstelling tot de meeste Nintendo-games is Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club een 18+ game met mogelijk schokkende onderdelen.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt op 29 augustus 2024 uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de demo uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged komt naar Nintendo Switch

16-08-2024

1

Rik

Splatoon en Converse werken samen voor schoenenlijn

1

Nieuws Splatoon en Converse werken samen voor schoenenlijn

16-08-2024

3

Dennis

Reageer als eerste!