Eerste live gameplay van Decapolice getoond op TGS

  • Nieuws

  • 24 sep 23 om 01:14

  • Rik

  • 0

De Tokyo Game Show (TGS) is begonnen! Tijdens hun ‘TGS Day 1!’ livestream deelde LEVEL-5 voor het eerst live gameplay van de aankomende detective-RPG Decapolice.

Decapolice is de grootse open wereld detective-RPG die LEVEL-5 later dit jaar uitbrengt. Het spel begon intern ooit als de opvolger van de Professor Layton-serie. In Decapolice speel je als een team van beginnende detectives in een futuristische metropool. De Decasim, een geavanceerde VR-kopie van de echte wereld, wordt door de politie gebruikt om misdaden op te lossen. Tijdens het verhaal van de game komt de wereld van de Broadstone Police op zijn kop te staan nadat een hacker de Decasim binnendringt.

In een segment van 40 minuten met een… opvallende host zien we hoe de tweede case van het spel live wordt opgelost. Detectives in spe die bang zijn voor spoilers kunnen de beelden gerust bekijken: dit is dezelfde zaak die in eerdere trailers voorbij kwam en nieuwe onthullingen beperken zich tot een minimum. Het gevechtssysteem van Decapolice komt voor het eerst duidelijk in beeld. Het lijkt er op dat de game gebruik maakt van turn based gevechten. Hou er rekening mee dat onderstaande beelden gebruik maken van de Playstation-versie van het spel. Mogelijk bevat de Nintendo Switch-versie wat grafische compromissen.

40 minuten Decapolice! (er is helaas geen Engelse ondertiteling beschikbaar)

Er is nog geen definitieve releasedatum bekend voor Decapolice: LEVEL-5 houdt nog altijd een wereldwijde release in 2023 aan. Er is een grote kans dat het bedrijf de releasedatum een dezer dagen tijdens de TGS zal onthullen.

Decapolice komt in 2023 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Voel jij je ook geroepen om de metropool Broadstone te verkennen in Decapolice? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Launch trailer voor Avatar The Last Airbender – Quest for Balance

4

Nieuws Launch trailer voor Avatar The Last Airbender – Quest for Balance

24-09-2023

2

Rik

Soundtrack Sunday – De magie van Bayonetta 2’s Tomorrow is Mine

2

Special Soundtrack Sunday - De magie van Bayonetta 2's Tomorrow is Mine

24-09-2023

4

Thijmen

Reageer als eerste!