Eerste gameplay-trailer voor Fate/Samurai: Remnant

  • Nieuws

  • 23 jun 23 om 14:20

  • Rik

  • 0

Koei Tecmo heeft voor het eerst een gameplay trailer gedeeld voor Fate/Samurai: Remnant. Ook hebben we een Westerse releasedatum gekregen: 29 september 2023.

Fate/Samurai: Remnant is een Action RPG die zich afspeelt in het oude Japan. De game werd eind vorig jaar aangekondigd. Fate/Samurai: Remnant borduurt voort op de Fate-serie, waarin duo’s bestaande uit Masters en Servants de strijd met elkaar aangaan in de Holy Grail Wars. De game volgt Miyamoto Iori, een Master uit de Japanse Edo-periode, en zijn Servant Saber. Zij moeten het opnemen tegen andere duo’s om de Waxing Moon Vessel (een wensenvervullende relikwie) te bemachtigen. Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Fate/Samurai: Remnant komt op 29 september uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Zie jij jezelf al mengen in de samurai-strijd van het oude Edo in Fate/Samurai: Remnant? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

De Night Tour introduceert een nieuw Rome-circuit in Mario Kart Tour

1

Nieuws De Night Tour introduceert een nieuw Rome-circuit in Mario Kart Tour

23-06-2023

2

Rik

E3 mogelijk geannuleerd voor 2024 en 2025

3

Nieuws E3 mogelijk geannuleerd voor 2024 en 2025

23-06-2023

2

Icelos

Reageer als eerste!