"Een nieuw soort Pokémon avontuur"-trailer voor Pokémon Legends: Arceus

  • Nieuws

  • 14 jan 22 om 01:30

  • Rik

  • 0

Met nog twee weken te gaan tot de release van Pokémon Legends: Arceus draait Nintendo’s marketingmachine op volle toeren. Op youtube is een nieuwe (Engelse) TV-commercial voor de titel gedeeld. 

In de Uncover a New Kind of Pokémon Adventure (Ontdek een nieuw soort Pokémon avontuur)-trailer zien we verschillende gebieden van de Hisui-regio uit Pokémon Legends: Arceus gecombineerd met actiebeelden. De voice-over prijst ‘dit gloednieuwe Pokémon-avontuur’ aan. Verschillende elementen uit de nieuwe commercial waren ook uitgebreid te zien in de 13 minuten durende gameplay-trailer die The Pokémon Company gisteren deelde.

Uncover a New Kind of Pokémon Adventure trailer

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari uit voor de Nintendo Switch. Lijkt deze game jou wel wat? Doe dan mee aan onze prijsvraag en misschien speel jij de game wel gratis op release!

Gaat jouw enthousiasme van deze trailer net zo branden als de staart van een Charmander? Of laat het je zo koud als een Snorunt? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

1

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

2

Erik

Nederlandse box art & limited edition bevestigd voor Triangle Strategy

0

Nieuws Nederlandse box art & limited edition bevestigd voor Triangle Strategy

14-01-2022

0

Rik

Atsushi Inaba benoemd tot nieuwe CEO van PlatinumGames

3

Nieuws Atsushi Inaba benoemd tot nieuwe CEO van PlatinumGames

14-01-2022

1

Rik

Reageer als eerste!