EA Play Live event geannuleerd voor 2022

  • Nieuws

  • 16 mrt 22 om 17:05

  • Rik

  • 0

Rond de E3-periode houdt uitgever Electronic Arts (EA) doorgaans hun digitale EA Play Live evenement. EA heeft zojuist aan publicatie IGN laten weten dat EA Play 2022 definitief niet doorgaat.

Volgens EA moeten we hier niet de conclusie trekken dat ze geen projecten in de pijplijn hebben zitten voor aankomend jaar. In plaats van het tonen en presenteren van hun projecten tijdens een groot event kiest EA er voor de verschillende projecten nu los verspreid over het jaar te tonen. Volgens EA zijn verschillende games nog niet klaar om allemaal rond de E3-periode getoond te worden. In een verklaring aan IGN liet EA het volgende weten (vertaald):

We houden van EA Play Live omdat het onze manier is om de connectie aan te gaan met onze spelers en met jullie allemaal te delen wat er nieuw is. Maar dit jaar vallen de puzzelstukjes niet samen om jullie alles op één datum te laten zien. Er gebeuren opwindende dingen bij onze studio’s van wereldklasse en [later] dit jaar wanneer de tijd rijp is onthullen we veel meer over deze projecten. We kijken er naar uit om gedurende het jaar tijd met jullie door te brengen!

Vind jij het annuleren van EA Play Live een gemis? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Mario vs Donkey Kong remake nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Beste verkochte Nintendo Switch-games [Mei 2024]

07-05-2024

2

Robin

Digimon Survive laat teken van leven zien

2

Media Digimon Survive laat teken van leven zien

17-03-2022

2

Jeroen

Disney Speedstorm onthult Elizabeth Swann als speelbaar personage

3

Nieuws Disney Speedstorm onthult Elizabeth Swann als speelbaar personage

16-03-2022

1

Rik

Reageer als eerste!