Dying Light verschijnt niet in eShop na Duitse ban

  • Nieuws

  • 20 okt 21 om 11:46

  • Kitty

  • 2

Het actiespel Dying Light is momenteel niet verkrijgbaar in eShops in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, omdat de game in Duitsland niet mag verschijnen.

De game is gisteren verschenen, maar in Duitsland is er nog geen rating verschenen. Daarom mag het spel daar niet verkocht worden. Doordat Nintendo Europe’s eShop is gevestigd in Duitsland, heeft een technische koppeling ervoor gezorgd dat de game nu in geen enkel land dat gekoppeld is aan dit hoofdkantoor gedownload kan worden. Het team van Techland liet weten dat ze proberen een oplossing te vinden (vertaald):

De digitale versie van het spel is wegens de aard van de inhoud momenteel verboden in Duitsland, waar de Europese e-Shop officieel is geregistreerd. Dit maakt het onmogelijk om het spel officieel te distribueren in Europese landen en ook in Australië en Nieuw Zeeland. We werken momenteel samen met onze partner en lokale autoriteiten om het verbod zo snel mogelijk op te heffen. Het spel is digitaal verkrijgbaar in de VS en Azië, en de retailversie is wereldwijd verkrijgbaar (behalve in Duitsland).

In de game kruip je in de huid van geheim agent Kyle Crane, die een zone onder quarantaine moet infiltreren in het Midden-Oosten. Maak slim gebruik van dag en nacht (overdag zijn zombies rustig, maar ’s nachts extra agressief) om zombies een kopje kleiner te maken óf roep de hulp van (online) vrienden in.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Precies vijf jaar geleden kondigde Nintendo de Nintendo Switch aan

8

Nieuws Precies vijf jaar geleden kondigde Nintendo de Nintendo Switch aan

20-10-2021

3

Erik

Nieuwe uitgever en trailer voor Cassette Beasts

1

Nieuws Nieuwe uitgever en trailer voor Cassette Beasts

20-10-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Golden

20 okt 21 om 14:40

#2114‍

165 XP | 31 comments

Was er een zombie Hitler in de game ofzo?

Monokuma

20 okt 21 om 18:42

#2122‍

812 XP | 138 comments

Sommige landen en/of keuringsorganisaties worden gewoon meer huiverig van bepaalde dingen dan anderen. Dit is waarom de Japanse Z-keuring (18 jaar en ouder) voornamelijk aan buitenlandse spellen wordt gegeven.