DLC in de maak voor Sea of Stars

  • Nieuws

  • 5 sep 23 om 00:08

  • Rik

  • 0

De indie-game Sea of Stars gooide al lange tijd hoge ogen en werd goed ontvangen na de release van afgelopen week. In een interview bevestigde de regisseur dat er momenteel gewerkt wordt aan een DLC-uitbreiding voor Sea of Stars.

Regisseur Thierry Boulanger deed deze uitspraak in een interview met Radio Canada. Ontwikkelaar Sabotage heeft hun werknemers opgedeeld in twee teams. Het kleinste team werkt aan DLC voor Sea of Stars terwijl het grotere team is begonnen aan de volgende game van de studio. Sabotage volgt hiermee dezelfde aanpak als in 2018, na de release van The Messenger. Toen werkte er eveneens een klein team aan DLC voor The Messenger, terwijl het merendeel van het personeel begon aan Sea of Stars.

Het is geen grote verrassing dat er DLC in de pijplijn zit voor Sea of Stars. Sabotage kreeg het geld voor de ontwikkeling van het spel via een succesvolle Kickstarter-campagne. Een van de (behaalde) Strech Goals tijdens deze campagne was de toevoeging van een DLC-uitbreiding. Alle backers van Sea of Stars krijgen de DLC gratis als onderdeel van hun Kickstarter-pledge. Een prijs voor spelers die de game niet steunden op Kickstarter is nog niet bekend.

Screenshot uit Sea of Stars voor Nintendo Switch

De DLC-uitbreiding krijgt de naam Throes of the Watchmaker. Daarnaast gaf Boulanger aan dat het een ‘volwaardig zij-avontuur moet worden’. Ook lijkt het erop dat Throes of the Watchmaker de game met The Messenger moet verbinden. Het was al bekend dat beide spellen zich in dezelfde tijdlijn afspeelden. Verdere details over de DLC, waaronder de releasedatum, volgen later. De DLC-uitbreiding voor het vorige spel van Sabotage kwam een jaar na de release van de hoofdgame uit.

Sea of Stars kwam op 29 augustus uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Kijk jij uit naar de DLC-uitbreiding van Sea of Stars? Laat het ons weten in de comments!

Bron: gamesradar.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Charles Martinet weet niet wat rol als Mario Ambassadeur inhoudt

4

Nieuws Charles Martinet weet niet wat rol als Mario Ambassadeur inhoudt

05-09-2023

5

Rik

LEVEL-5 maakt TGS line-up bekend

2

Nieuws LEVEL-5 maakt TGS line-up bekend

04-09-2023

5

Rik

Reageer als eerste!