Headerafbeelding bij dit was het nieuws van de Nintendo Direct van 24 september

Dit was het nieuws uit de Nintendo Direct van 24 september

  • Nieuws

  • 24 sep 21 om 12:26

  • Erik

  • 3

De Nintendo Direct van 24 september zat bomvol aankondigingen. Bayonetta 3, Kirby en de Vergeten Wereld… in dit bericht een overzicht van al het nieuws!

Nintendo onthult Kirby en de Vergeten Wereld

Kirby meets die robotwereld uit Super Mario Odyssey? Jep! Kirby maakt eindelijk de stap naar drie dimensies met Kirby en de Vergeten Wereld. De trailer toonde een koddige platformer, die je druk in de weer laat gaan met Kirby’s zuigkrachten. Dit alles met de belofte van een mysterieuze, verlaten wereld.

Staat op de planning voor het voorjaar van 2022!

Bayonetta 3 laat zich eindelijk weer zien

Jawel, tijdens de Nintendo Direct werden we, bijna vier jaar (!) na de onthulling, eindelijk getrakteerd op de eerste echte trailer. PlatinumGames speelde hierbij op het begin heerlijk met de verwachtingen van de speler (ik was niet de enige die eerst dacht dat het om Astral Chain 2 ging, toch?), maar uiteindelijk zagen we Bayonetta in volle glorie in actie. In 2022 is het zo ver!

Nintendo 64 en MegaDrive-spellen naar Nintendo Switch Online

De geruchtenmolen maalde hevig… en bleek af te leveren. Nintendo liet een uitbreidingspakket zien voor Nintendo Switch Online, waarmee Nintendo 64 én SEGA MegaDrive-spellen speelbaar worden! Straks kunnen we dus eindelijk Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time én Sonic spelen op de hybride console. Ze noemen het een ‘Uitbreidingspakket’, dus kijk niet gek op als je er een paar stuivers extra voor betaalt.

Als kers op de taart kun je de spellen ook in stijl spelen met een Nintendo 64- of MegaDrive-controller!

Nintendo onthult cast van Super Mario-film

Chris Pratt als Mario, Jack Black wordt Bowser? Een releasedatum van eind 2022? Uit het niets kwam Shigeru Miyamoto het scherm in wandelen en bombardeerde ons met dit super interessante stukje nieuws over de aankomende Super Mario-film. En gelukkig is onze Charles Martinet ook niet vergeten – hij maakt een cameo in de film!

5 oktober wordt de allerlaatste Smash-vechter onthuld

5 oktober vormt het een einde van een tijdperk.

Voor mijn gevoel zijn we al sinds de release van Super Smash Bros. for Wii U / Nintendo 3DS in 2014 bezig met aankondigingen van nieuwe personages. Wie kan zich de toevoeging van Cloud en Bayonetta nog herinneren? Maar nu, over een paar weken, is het einde toch echt daar. Na twee Fighters Passes en elf personages toont Masahiro Sakurai in een laatste Mr. Sakura Presents de allerlaatste vechter in Super Smash Bros. Ultimate. Wie o wie zal het worden?

 

Brewster komt naar Animal Crossing: New Horizons

‘De Til’ komt naar Animal Crossing! Dat zegt je niets? Sorry, in het Engels is het ‘The Roost’. Die laatste naam zal ongetwijfeld een boel belletjes doen rinkelen bij fans. Jawel, The Roost opent binnenkort zijn deuren in het museum.

In oktober zendt Nintendo zelfs een speciale Animal Crossing Direct uit om dit heuglijke nieuws te vieren. De Animal Crossing-reddit is nu al ontploft met speculaties en lovende woorden. Het werd ook wel eens tijd, Nintendo!

En verder

Wat vond jij van de Nintendo Direct? Heb je een favoriete aankondiging? Laat het ons weten in de comments!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Nintendo deelt Kirby en de Vergeten Wereld artwork

0

Media Nintendo deelt Kirby en de Vergeten Wereld artwork

25-09-2021

3

Rik

Triangle Strategy komt uit op 4 maart 2022

1

Nieuws Triangle Strategy komt uit op 4 maart 2022

24-09-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Samus

24 sep 21 om 12:40

#1574‍

596 XP | 106 comments

Ik vond het hartstikke prima, zat genoeg leuke dingen tussen voor mij. Was misschien niet een episch of 'beste ooit' Direct, maar ik haalde er genoeg uit. 

 

- Monster Hunter Rise Sunbreak; yes please! +/- 200 uur in Monster Hunter Rise dus hoe meer hoe beter!

- Hyrule Warriors DLC eind oktober, prima! Leuk om weer ff doorheen te spelen

- Triangle Strategy is gaaf, en maart is prima

- Splatoon 3, yes please!

- Actraiser Renaissance; vette surprise announcement. Dit weekend maar ff halen!

- Star Was Knights of the Old Republic nog nooit gespeeld, dus misschien dat ik die ga halen (is maar iets van 13 euro ofzo?)

- N64 games zijn leuk, en die controller is ook cool. Prijs van Nintendo Switch Online even afwachten voordat ik ga oordelen. Zal ongetwijfeld duurder zijn, maar als het maar 5 euro is, maakt het mij niet zoveel uit. Als ze het dubbelen gaan vragen...

- Kirby and the Forgotten Land; yeaaaah! Heel tof

- Bayonetta 3; hype!!

- Announcement van announcements...lol (Smash en Animal Crossing). Gezien dat in Oktober/November uitkomt, lijkt mij dat prima om tussen de releases door te spelen

 

Ik ben wel tevreden. Met Metroid, WarioWare, Advance Wars, Pokémon Brilliant Diamond en Legends: Arceus erbij heb ik de komende maanden genoeg te spelen

Rik

24 sep 21 om 14:43

#1583‍

4694 XP | 668 comments

"ik was niet de enige die eerst dacht dat het om Astral Chain 2 ging, toch?"

 

Nee Erik, dat was je niet... Mijn gedachten gingen ongeveer zo: Oeh, Platinum!! Bayo 3? ... nee, oh! Dit is die nieuwe game met dat hondje en de megamonsters, vet! *Astral Chain Politiemascotte komt in beeld* ASTRAL CHAIN 2 YESSS!!!! ... oh, toch Bayo...  

Gelukkig zag Bayonetta 3 er vervolgens wel heel erg vet uit! 

Dit was een zeer goede Direct, zelf lichtelijk teleurgesteld op basis van persoonlijke smaak en de niet-uitgekomen verwachting van een nieuwe Xenoblade-game maar dat had ik eigenlijk al moeten weten. De vrouw van Takahashi-san retweet de Direct-aankondigingen altijd als er een game van haar man in voorbij komt. Ook deed de misdirection dat Bayo 3 misschien toch Astral Chain 2 zou zijn mijn enthousiasme een beetje de das om. Toch was het een volle Direct met voor bijna elk wat wils. Kirby, Splatoon 3, HY:AoC, Triangle Strategy en Bayo 3 zagen er allemaal tof uit! 

Garrus

24 sep 21 om 15:05

#1584‍

1576 XP | 287 comments

Zin in vrijwel alles wat werd aangekondigd! Nou ja, buiten Kirby dan, maar voor de rest.. Splatoon 3! Banjo Kazooie op Switch! Bayonetta 3!