Dit is de volledige openingsvideo van Bayonetta Origins

  • Media

  • 28 feb 23 om 17:35

  • Rik

  • 0

De volledige openingsvideo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is gepubliceerd. Wij hebben deze opgenomen bij Nintendo Nederland.

De opening van de game bestaat uit een prentenboek-verhaal van zo’n drie minuten lang. Het verhaal vertelt over het ontstaan van Cereza (de latere Bayonetta), die geboren werd uit een verboden liefde tussen een Lumen Sage en Umbra Witch. De jonge Cereza werd als paria opgevoed door de Umbra Witches, maar voor straf werd haar moeder opgesloten. Cereza is vastbesloten een sterke heks te worden zodat ze haar moeder kan bevrijden. Het titelscherm bestaat uit het dichtgeklapte prentenboek met de titel van de game.

De opening van Bayonetta Origins kwam voorbij tijdens onze hands-on preview bij Nintendo Nederland. We konden hier ook wat gameplay-beelden opnemen, die je binnenkort op N1-UP kunt verwachten. Hou hiervoor de site in de gaten of abonneer op ons Youtube-kanaal.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is vanaf 17 maart beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nederlandse Paladin Studios sluit haar deuren

0

Nieuws Nederlandse Paladin Studios sluit haar deuren

03-05-2024

0

Dennis

First 4 Figures komt met PVC-figure Daruk uit Breath of the Wild

1

Nieuws First 4 Figures komt met PVC-figure Daruk uit Breath of the Wild

28-02-2023

5

Martijn

Trinity Trigger komt 16 mei naar het westen

0

Nieuws Trinity Trigger komt 16 mei naar het westen

28-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!