Disney Speedstorm-manager bespreekt verschillen met Mario Kart 8

  • Nieuws

  • 31 jul 22 om 20:22

  • Kitty

  • 1

Als Kart Racer is het gemakkelijk om de vergelijking te trekken tussen Disney Speedstorm en Mario Kart 8. De game-manager van Disney Speedstorm, Aska Suzuki, is in een interview wat dieper ingegaan op de verschillen tussen beide games.

Disney Speedstorm verschijnt aan het eind van deze zomer op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Gameloft vindt dat er genoeg speciaals in de game zit om zich te onderscheiden van Mario Kart 8, zoals vier klasses aan personages en hoe elk personage een persoonlijke speciale power-up heeft (vertaald):

In Disney Speedstorm zijn de personages niet gewoon onderverdeeld in algemene types. We hebben ze één van de vier klassen gegeven: Speedster, Brawler, Trickster, en Defender om het sterke combat racing element in dit spel te ondersteunen. Boostmanagement is erg belangrijk en elke klasse bouwt op verschillende manieren extra boost op. Zo krijgt een brawler meer boost door andere racers te verslaan, of een speedster door over boostpads te rijden. Hierdoor kun je heel strategisch racen als je dat wilt. Bovendien hebben individuele personages niet alleen speciale vaardigheden, maar zijn ze ook vooraf voorzien van specifieke power-ups. Zo zal een trickster-personage eerder items krijgen die een negatieve invloed hebben op andere racers, of krijgt een verdediger misschien meer defensieve items. Bovendien kan elke power-up worden opgeladen om een andere actie uit te voeren! Meer dan in enig ander racespel dat ik kan bedenken, komt de personagekeuze in Disney Speedstorm in de buurt van het kiezen van een personage in een MOBA-spel.

Ook moeten we echt herhalen hoe belangrijk de Disney- en Pixar-spelelementen zijn. De feedback die we hebben verzameld van Closed Beta spelers is echt positief, vooral over de audio en grafische elementen van het spel. Van de gameplay tot de remixes van populaire Disney-liedjes en de ongelooflijk dynamische racebanen, er is veel om van te houden!

Omdat het een live service game is en seizoensgebonden content biedt, zullen spelers toegang hebben tot regelmatige nieuwe content via updates en seizoenspassen. Er zullen regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers worden toegevoegd aan Disney Speedstorm, met speciale vaardigheden die je onder de knie moet krijgen (of overwinnen) en unieke circuits voor een frisse strategie. Er zullen ook regelmatig personages, omgevingen, aanpassingsopties en verzamelobjecten voor de crew verschijnen, zodat er altijd meer te beleven valt.

Wat zijn jouw verwachtingen van Disney Speedstorm? Deel het in de comments!

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Capcom Arcade 2nd Stadium – Denk terug aan de jaren ’80 en ’90

0

Review Capcom Arcade 2nd Stadium - Denk terug aan de jaren '80 en '90

01-08-2022

4

Jeroen

Adventure Academia: The Fractured Continent verschijnt in 2022 op de Nintendo Switch

0

Nieuws Adventure Academia: The Fractured Continent verschijnt in 2022 op de Nintendo Switch

31-07-2022

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Duncmasta

1 aug 22 om 16:16

#6186‍

1251 XP | 245 comments

De GOTY voor Oldman!