Detectivespel Deca Police aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 9 feb 23 om 00:52

  • Rik

  • 3

In de Nintendo Direct van 8 februari hebben Nintendo en LEVEL-5 een nieuwe detective-game aangekondigd: Deca Police. De game moet nog dit jaar uitkomen.

“Deca Police” lijkt de nieuwe IP te zijn waar LEVEL-5 al eerder een teaser voor deelde. In Deca Police betreedt je als aspirant-detective de ‘Decasim’: een virtual reality-versie van de echte wereld. Hier wordt je getraind tot Detective voor het Broadstone Police Center. Broadstone is een moderne metropool met wolkenkrabbers en een monorail. Tijdens de game los je openstaande Cases op door middel van verkenning en puzzels. Heb je eenmaal je verdachte gevonden, dan kan je met behulp van je Deca-Bangle gebruik maken van wapens. Vervolgens kun je high-tech handboeien op de verdachte afsturen om hem te arresteren.

Tijdens de training van de hoofdpersonages dringt een hackerscollectief de database van de Decasim binnen en ontstaat er grote chaos. Deze moet je tijdens het spel het hoofd bieden. Bekijk de trailer voor Deca Police hieronder.

Deca Police is niet de enige Detective-game die LEVEL-5 deze Direct aankondigde: ook Professor Layton maakt een comeback.

Deca Police moet in 2023 uitkomen voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de eerste beelden van Deca Police? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

Bayonetta Origins screenshot Avalon Forest

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Bayonetta Origins

09-02-2023

2

Rik

Screenshot uit Sea of Stars voor Nintendo Switch

2

Nieuws Sea of Stars lanceert 29 augustus 2023 op de Nintendo Switch

09-02-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Dennis

9 feb 23 om 15:24

#8676‍

999 XP | 88 comments

Ik vond dit stiekem een van de meest interessante aankondigingen! Lekker freaky, met toch dat typische Level-5 sausje eroverheen. Deze gaat wel op de radar!

Paul

9 feb 23 om 17:34

#8687‍

3839 XP | 666 comments

Mensen zijn heel enthousiast maar ik zie niks meer dan slechte one-liners, RPG saaiheid en oppervlakkige humor. Smaken verschillen, I guess. 

Rik

9 feb 23 om 23:02

#8695‍

4914 XP | 683 comments

Geeft niks hoor, Paul. We kunnen niet allemaal gezegend zijn met goede smaak