Demo beschikbaar voor Dynasty Warriors 9 Empires

  • Nieuws

  • 26 jan 22 om 16:27

  • Rik

  • 0

Koei Tecmo en Omega Force hebben in de eShop een demo beschikbaar gesteld voor Dynasty Warriors 9 Empires op de Nintendo Switch.

In de demo kunnen spelers alvast aan de slag met de nieuwe castle-sieges. Er is zowel een invasie als defensief level beschikbaar in de demo. De demo kan worden gezien als een tutorial voor de volledige game. De siege-scenario’s zijn meerdere keren te spelen en er zijn ook meerdere manieren om de levels te voltooien. Koei Tecmo nodigt de spelers uit om de scenario’s net zolang te spelen totdat ze de beste strategie ontdekt hebben om de tegenstanders schaakmat te zetten.

Ook de edit-mode van de game komt voor in de demo. In deze modus kunnen speler hun eigen officieren maken die op het slagveld de leiding hebben. De personages die je maakt in de demo-versie kunnen worden overgezet naar de volledige versie van de game.

Dynasty Warriors 9 Empires komt op 15 februari uit voor de Nintendo Switch, Japan kon eind vorig jaar al aan de slag met de titel.

Ga jij de nieuwe siege-scenario’s alvast uitproberen in de demo? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Capcom maakt bijgewerkte verkoopresultaten Monster Hunter bekend

3

Nieuws Capcom maakt bijgewerkte verkoopresultaten Monster Hunter bekend

26-01-2022

0

Rik

De 6 beste alternatieve Pokémon-vormen (volgens Erik)

2

Special De 6 beste alternatieve Pokémon-vormen (volgens Erik)

26-01-2022

4

Erik

Reageer als eerste!