Deliver Us The Moon krijgt launchtrailer

  • Nieuws

  • 17 jul 24 om 09:47

  • Robin

  • 0

Deliver Us The Moon is op 16 juli uitgekomen op de Nintendo Switch. Daar deelde uitgever Wired Productions en ontwikkelaar KeokeN Interactive een nieuwe trailer. 

Deliver Us The Moon is een sci-fi thriller. De maankolonie die energie levert voor de aarde is opeens stil gevallen. Deze maankolonie levert de energie aangezien de natuurlijke bronnen op aarde zijn uitgeput. Aan jou de taak om de mensheid te redden.

De Switch-versie van Deliver Us The Moon werd in eerste instantie gecanceld in 2020 door de toen heersende pandemie. Nu vier jaar later is het spel dus toch te vinden op de eShop. KeokeN Interactive is een studio van Nederlandse bodem die naast Deliver Us The Moon ook Deliver Us Mars heeft ontwikkeld. Momenteel is de studio ook bezig met een nieuwe deel Deliver Us Home na een succesvolle Kickstarter.

Heb jij Deliver Us The Moon al eens gespeeld? Of ben je na deze trailer geïnteresseerd in de titel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Lara Croft komt naar Dead By Daylight

0

Nieuws Lara Croft komt naar Dead By Daylight

17-07-2024

1

Jeroen

Crossy Road Castle komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Crossy Road Castle komt naar Nintendo Switch

16-07-2024

2

Robin

Reageer als eerste!