De Famicom/NES-tijd komt terug met Abarembo Tengu & Zombie Nation

  • Nieuws

  • 12 jul 21 om 11:33

  • Kitty

  • 0

City Connection heeft Abarembo Tengu & Zombie Nation aangekondigd, een heruitgave van twee titels uit het Famicom/NES-tijdperk.

Deze herleving is een dubbele set van Abarenbo Tengu, een spel dat in 1990 werd uitgebracht op het Famicom System en Zombie Nation, dat in het jaar daarop werd uitgebracht. Red de wereld en vecht om de vrede te bewaren in deze spannende side-scrolling shooter, nu met nieuwe modes en functies. Zowel in Abarembo Tengu als in Zombie Nation kun je kiezen uit twee speltypen.

Je kan kiezen tussen PETENGU Mode en EXCITENGU Mode in Abarembo Tengu. In deze modus kun je spelen met handige functies zoals Terugspoelen, Snel Opslaan en Snel Laden. Als je alle rondes hebt uitgespeeld, kom je in de Special mode. In Zombie Nation heb je de keuze tussen ZOMBIE Mode en SAMURAI Mode. ZOMBIE MODE werkt hetzelfde als PETENGU MODE. In SAMURAI Modus kun je op dezelfde manier kunt spelen als in het origineel. Er is ook een aankondigingstrailer, maar hier is nog niet zo veel in te zien:

De release van Abarembo Tengu & Zombie Nation staat gepland voor 28 oktober. De fysieke versie van deze titel voor Nintendo Switch is in beperkte oplage verkrijgbaar als de EXCITENGU BOX! Deze bevat een soundtrack-cd met nieuwe nummers en arrangementen van Abarembo Tengu-regisseur en geluidscomponist Norio Nakagata, een setting-documentboek met gekoesterd artwork en interviews met de ontwikkelaars en een alternate jacket sheet dat kan worden verwisseld voor de ‘Munen’-editie. Het artwork is getekend door de originele ontwerper, Satoshi Okano/OKN! Buiten de EXCITENGU BOX-bundel is er geen fysieke versie verkrijgbaar.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

FIFA 22 ook als Legacy Edition naar Nintendo Switch

5

Nieuws FIFA 22 ook als Legacy Edition naar Nintendo Switch

12-07-2021

1

Erik

Even (nog eens) voorstellen: hoi Martijn!

8

Special Even (nog eens) voorstellen: hoi Martijn!

11-07-2021

8

Martijn

Reageer als eerste!