"D23 Disney & Marvel Games Showcase" op 9 september

  • Nieuws

  • 16 aug 22 om 15:02

  • Rik

  • 0

Op 9 september houdt Disney een ‘Disney & Marvel Games Showcase’, heeft D23 laten weten. D23 is de officiële Disney-fanclub die elke twee jaar een D23-expo houdt: een soort van E3-event voor alle onderdelen van the Walt Disney Company. De showcase wordt ook live online uitgezonden.

De livestream zal onder andere op Youtube en Twitch te volgen zijn. De stream vindt op 9 september om 21:00 uur Nederlandse tijd plaats. De organisatie van D23 belooft content te tonen van Disney & Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games en 20th Century Games. Tijdens de showcase zullen er gloednieuwe game(s) aangekondigd worden die op dit moment in ontwikkeling zijn. Er zal in ieder geval een sneak peak getoond worden van een ‘Marvel ensemble game van Skydance New Media’. Ook komen er aankondigingen voor al bekende games uit de Disney-catalogus. Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga worden hierbij expliciet genoemd.

Als de aankondigingen uit de showcase uitkomen op de Nintendo Switch of anderszins te maken hebben met Nintendo lees je dit achteraf natuurlijk terug op N1-UP!

Welke games hoop jij te zien tijdens de showcase? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Blossom Tales II: The Minotaur Prince

1

Review Blossom Tales II: The Minotaur Prince

16-08-2022

4

Icelos

Voortgang in de Voorraadkast – Earthbound na twee weken

5

Special Voortgang in de Voorraadkast - Earthbound na twee weken

16-08-2022

5

Willem

Reageer als eerste!