Crash-veroorzakende bug in Metroid Dread: patch aangekondigd

  • Nieuws

  • 15 okt 21 om 23:37

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft erkend dat er zich tegen het einde van Metroid Dread een bug kan voordoen die leidt tot het crashen van de game. Voor het einde van de maand zou een patch uitgebracht moeten worden die het probleem verhelpt. 

In verband met spoilers vermelden we niet de precieze omstandigheden waarin de bug zich voordoet, maar wanneer er een deur wordt vernietigd waar op dat moment een map marker voor wordt getoond op de kaart crasht de game. Zoals gezegd doet deze situatie zich alleen voor tegen het einde van de game. De bug is dan ook te voorkomen door alle map markers op deuren te verwijderen wanneer je over de helft bent van Metroid Dread.

Niet iedereen zal deze bug überhaupt tegenkomen tijdens het spelen van Metroid Dread, onze eigen Dreon heeft tijdens zijn review bijvoorbeeld niks gemerkt. Wanneer de bug zich wel voordoet is er omheen te werken. Er gaat geen data verloren door de crash dus je kunt na het opnieuw opstarten gewoon verder spelen en de map marker die het probleem veroorzaakt verwijderen. Nintendo heeft laten weten dat er deze maand nog een patch moet uitkomen om het euvel te verhelpen.

Ben jij de bug al tegengekomen of maak je er nu juist een sport van hem bewust op te zoeken voordat de patch er is? Laat het ons weten in de comments.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

0

Erik

Kingdom Hearts mogelijk ook naar Switch zónder Cloud

3

Nieuws Kingdom Hearts mogelijk ook naar Switch zónder Cloud

16-10-2021

0

Rik

De Halloween Tour griezelt zijn weg naar Mario Kart Tour

0

Nieuws De Halloween Tour griezelt zijn weg naar Mario Kart Tour

15-10-2021

0

Rik

Reageer als eerste!