Coffee Talk Tokyo komt naar Nintendo Switch (2025)

In de Nintendo Direct Partner Showcase & Indie World afgelopen dinsdag is aangekondigd dat Coffee Talk Tokyo in 2025 naar de Nintendo Switch komt. 

Coffee Talk Tokyo is het derde en nieuwste deel uit de bekende visual novel game-serie Coffee Talk. In de game speel je als een barista van een klein café achterin een wolkenkrabber in Tokio, waar je naar de verhalen van allerlei klanten luistert terwijl je ze hun lievelingsdrankje serveert, of dat nou een doodnormale cappuccino of een matcha latte is.

Het eerste deel uit de Coffee Talk-serie kwam uit in 2020. Drie jaar later kwam het tweede deel, Coffee Talk 2: Hibiscus & Butterfly, kwam uit in 2023. Onze Evelyne beloonde de game toen met een 7,5 in haar review en noemde de game “een heerlijk visueel boekje om te volgen na een drukke dag”. Coffee Talk Tokyo is dus het derde deel in de serie.

Coffee Talk Tokyo staat op het moment gepland om in 2025 uit te komen. Zodra de exacte releasedatum van de game bekend is zullen we dit aan jullie laten weten, dus houdt in de tussentijd onze website goed in de gaten!

Sta jij er al klaar voor om de taak als barista op je te nemen in Coffee Talk Tokyo? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

croc: legend of the gobbos nintendo switch remake

1

Nieuws Croc: Legend of the Gobbos krijgt een remake op de Nintendo Switch

28-08-2024

3

Kitty

Dragon Quest III HD-2D remake bevat nieuwe klasse

4

Nieuws Dragon Quest III HD-2D remake bevat nieuwe klasse

28-08-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!