Bugs in Animal Crossing: New Horizons na update: patch aangekondigd

  • Nieuws

  • 5 nov 21 om 21:17

  • Rik

  • 0

Onlangs ontving Animal Crossing: New Horizons een grote update én een betaald DLC-pakket. Er kwamen echter berichten dat sommige spelers bugs ondervonden sinds de update. Nintendo erkent deze bugs en heeft een patch aangekondigd om ze te verhelpen. Ook legt Nintendo uit hoe je de bugs in de tussentijd kunt ontwijken.

De te verhelpen bugs doen zich voor bij spelers met de Happy Home Paradise DLC. Als ze de servicebalie bezoeken en een bewoners huis opnieuw willen inrichten terwijl de poorten van het vliegveld open staan gaat het mis. De tip voor spelers is dan ook om geen huizen in te richten als de vliegveld poorten open staan. Voor wie de boodschap te laat is en al last heeft van de bugs is er ook geen man overboord: Volgens Nintendo hebben de bugs geen effect op je save data. De game afsluiten en opnieuw opstarten zou dus een tijdelijke oplossing moeten zijn.

Van bugs wordt een Happy Home een stuk minder Paradijselijk…

Er is nog geen specifieke datum aangekondigd voor de update-patch, maar hij moet voor het einde van de maand nog verschijnen. Het vorige maand verschenen Metroid Dread had ook last van een glitch die binnen een maand verholpen werd.

Heb jij last van deze bugs? Deel je ervaringen in de comments. 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Reminder: Metroid Dread Amiibo vanaf vandaag leverbaar

0

Nieuws Reminder: Metroid Dread Amiibo vanaf vandaag leverbaar

05-11-2021

1

Rik

Luistertip: deze Nederlander werkte mee aan Super Nintendo World!

0

Nieuws Luistertip: deze Nederlander werkte mee aan Super Nintendo World!

05-11-2021

3

Rik

Reageer als eerste!