Brandje bij Yoshi-attractie in Super Nintendo World

  • Nieuws

  • 25 nov 21 om 16:16

  • Rik

  • 2

Het zit Super Nintendo World niet mee, na uitstel van de opening en gedwongen sluitingen vanwege het corona-virus heeft er een kort brandje gewoed in de Yoshi-attractie. Er zijn geen gewonden gevallen.

Dit meldt de Japanse nieuwspublicatie FNN. Een oplettende werknemer ontdekte op 23 november na sluitingstijd een brandje in het overdekte gedeelte van de Yoshi-attractie. Het was het plafond van het overdekte gedeelte dat in brand stond. De hulpdiensten zijn gelijk opgeroepen en konden de brand zonder verdere schade blussen. Er zijn geen levens in gevaar geweest. Vanwege onderzoek naar de oorzaak van de brand heeft het park gisteren de deuren gesloten gehouden. Vandaag (de 25e) is het park weer open voor publiek, maar de Yoshi-attractie blijft tot nader order gesloten. Het is onbekend hoe groot de schade is aan de attractie.

Super_Nintendo_World_Yoshi_attractie

In deze Yoshi-wagentjes gaan de gasten op expeditie door het Mushroom Kingdom

In de Yoshi-attractie nemen de bezoekers plaats in een Yoshi die in een ketting over een bandsysteem rijdt. De Yoshi-wagentjes zijn het best te vergelijken met die van Carnaval Festival in de Efteling, al vindt de Yoshi-attractie voornamelijk buiten plaats. De Yoshi’s leggen een parcour af door het Mario-gebied, hierbij passeren zij ook een aantal indoorscenes waar de bezoekers Baby Mario tegenkomen. Ook Captain Toad maakt zijn opwachting in de attractie. De attractie zal uiterlijk in 2025 ook openen in de Amerikaanse versie van Super Nintendo World in Orlando, Florida. In Californië is de attractie wegens gebrek aan ruimte niet gepland.

Bron: FNN

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Nintendo deelt Black Friday-deal voor console met Mario Kart 8 en NSO

1

Nieuws Nintendo deelt Black Friday-deal voor console met Mario Kart 8 en NSO

26-11-2021

2

Kitty

Reminder: Het is vandaag Turkey Day in Animal Crossing New Horizons!

1

Nieuws Reminder: Het is vandaag Turkey Day in Animal Crossing New Horizons!

25-11-2021

4

Rik

Discussieer met ons mee! 2

lifegiving

25 nov 21 om 17:01

#2639‍

2163 XP | 353 comments

Yoshi had gewoon teveel chillipepers gegeten

DenHette

26 nov 21 om 14:05

#2647‍

377 XP | 43 comments

Knap dat ze toch een reference naar Smash For Wii U/3DS in de attractie gestoken hebben :

https://youtu.be/RoNPa_3ms2M?t=16