Braid: Anniversary Edition uitgesteld naar mei 2024

  • Nieuws

  • 20 apr 24 om 22:40

  • Jeroen

  • 0

Thekla heeft bekend gemaakt dat ze de release van deze puzzelplatformer met enkele weken uitstellen naar mei 2024, in plaats van 30 april.

Thekla brengt de game nu uit op 14 mei, dus de release is maar een vrij korte periode opgeschoven. Ze hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook iets meer te vertellen over de inhoud van deze game. Zo zijn er een aantal alternatieve puzzels met commentaar, waarbij duidelijk wordt gemaakt hoe anders de game had kunnen zijn als er bepaalde beslissingen genomen werden. Ook zijn er dertien compleet nieuwe levels met nieuwe puzzelstukken, deze kunnen gebruikt worden om een nieuwe afbeelding te maken.

Het belangrijkste kenmerk van Braid is dat je de tijd en de dingen die je doet terug kan draaien, zelfs als je dood bent. Voor meer beelden en een beter beeld bij de game kun je het beste de trailer bekijken, die is hier te vinden.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Nieuwe beelden van Bō: Path of the Teal Lotus

0

Media Nieuwe beelden van Bō: Path of the Teal Lotus

20-04-2024

0

Jeroen

Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

0

Media Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

20-04-2024

2

Mark

Reageer als eerste!