Bordspel Labyrinth krijgt Mario & Pokémon-versies

  • Nieuws

  • 6 sep 21 om 19:14

  • Rik

  • 0

Verschillende retailers hebben een Mario en Pokémon-variant van het bordspel Labyrinth (in Nederland beter bekend als Doolhof) opgenomen in hun assortiment. Beide varianten van het bordspel uit de stal van Ravensburger zijn per direct beschikbaar.

In de Super Mario-versie van het bordspel moeten spelers op jacht naar personages uit het Mushroom Kingdom, waaronder Mario, Luigi, Donkey Kong, Bowser en Toad. In de Pokémon-versie zijn de reguliere pionnen vervangen door Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Naast de starter Pokémon uit latere generaties, kunnen spelers ook op jacht naar Snorlax, Gengar en Eevee.

 

Er lijken geen Nederlandse versies (onder de naam Doolhof) uit te komen, maar de Engelse zijn onder andere te bestellen op Bol.com: Pokémon & Super Mario.

Het bordspel Labyrinth draait om het verzamelen van items of personages in een bewegend doolhof. Spelers kunnen de gangen van het doolhof aanpassen om zelf zo snel mogelijk bij hun eigen personages te komen of hun tegenstanders te blokkeren. De speler die als eerste al zijn figuren heeft verzameld en de uitgang weet te bereiken is de winnaar. Labyrinth is een bordspel voor twee tot vier personen en heeft een adviesleeftijd van 7 tot 99 jaar.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Bedenker Stardew Valley legt focus op volgende game

0

Nieuws Bedenker Stardew Valley legt focus op volgende game

06-09-2021

2

Erik

Townscaper – Constructie vertraagd

1

Review Townscaper - Constructie vertraagd

06-09-2021

4

Willem

Reageer als eerste!