Bonus bij pre-order Super Mario RPG in My Nintendo Store

  • Nieuws

  • 15 okt 23 om 16:27

  • Robin

  • 3

Nintendo heeft op My Nintendo Store bonus artikelen toegevoegd wanneer je een Super Mario RPG pre-order plaatst. 

Op de My Nintendo Store was Super Mario RPG al even te pre-orderen. Nu heeft Nintendo ook een speciale bundel en pre-order bonus bekend gemaakt. Dit is niet de eerste keer dat een pre-order bonus wordt toegevoegd. Sinds de vernieuwing van de My Nintendo Store zijn er vaker bonus producten bij pre-orders. Zo had Pikmin 4 een telefoonhouder bij pre-orders en heeft Super Mario Bros. Wonder een speldenset als bonus-artikel.

De speldenset die je als bundel erbij kan krijgen en de twee pre-order bonussen.

Mocht je uiteindelijk groot fan zijn van Super Mario RPG kan je overwegen de bundel met de speldenset erbij te pakken. Dan krijg je vijf spelden van de vijf party members die het spel rijk is. Daarnaast ontvang je bij elke pre-order sowieso de Super Mario RPG-acryll standee en een Geno-sleutelhanger.

Eindelijk een fysieke Europese release

Super Mario RPG werd 21 juni 2023 aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Het origineel was nooit in Europa verschenen. Uiteindelijk was het spel wel te koop op de Wii Virtual Console en was het speelbaar op de Super Nintendo Mini.

De remake bevat daarnaast ook nog enkele verbeteringen zoals een easy en normal modus, kan je wisselen tussen de nieuw gearrangeerde muziek en de oorspronkelijke soundtrack van de SNES en kan je de verschillende bazen in het spel opnieuw uitdagen. Super Mario RPG verschijnt op 17 november voor de Nintendo Switch.

Ga jij Super Mario RPG spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: My Nintendo Store

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Meer budget ging naar animatie in Super Mario Bros. Wonder

1

Nieuws Meer budget ging naar animatie in Super Mario Bros. Wonder

15-10-2023

3

Martijn

Pikmin 4

1

Special Soundtrack Sunday: De niet-Pikmin 4-sounds… of toch wel?

15-10-2023

4

Robin

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

15 okt 23 om 19:52

#11800‍

4061 XP | 764 comments

Ook specifiek een Geno sleutelhanger, en geen random van de 5. Ik krijg echt het idee dat hij in de volgende Smash een lock is.

Robin

15 okt 23 om 22:04

#11801‍

3498 XP | 521 comments

Geno is bekend geworden met de wens van Geno naar Smash maar heeft ook gewoon een cult following en is bekender dan Mellow. Op die manier wist het een grotere groep aan mensen te bereiken. Dat dankzij deze game Geno nu een grotere kans heeft naar een mogelijk nieuw Smash deel te komen is wel aanwezig ja

Yosher

15 okt 23 om 22:45

#11802‍

6142 XP | 1139 comments

Eerst maar eens zien wat ze überhaupt gaan doen met de volgende Smash Bros. De serie is te populair en een te grote marketing tool om gewoon in de kast te leggen dus hij komt sowieso wel, maar ik ben wel echt benieuwd wat het zal worden, zeker gezien de grootte van Ultimate. Of Geno daar vervolgens dan in het roster komt is voor mij vooralsnog een bijzaak, maar hij zou wel een toffe toevoeging zijn in ieder geval!