Beta-test voor Inazuma Eleven: Victory Road in maart 2024

  • Nieuws

  • 29 nov 23 om 14:28

  • Rik

  • 1

LEVEL-5 heeft tijdens hun “LEVEL5 VISION 2023 II” livestream van eerder vandaag bekend gemaakt dat de nieuwste Inazuma Eleven een online beta-test krijgt. Deze start in maart 2024.

De beta-test wordt gehouden op de Nintendo Switch (al komt de game later ook naar andere platforms) en is niet gebonden aan een specifieke regio. Via een nieuw op te zetten Inazuma Post-platform kunnen beta-testers hun feedback met LEVEL-5 delen. Stapsgewijs zal de beta online multiplayer, singleplayer en een voorproefje van de verhaalmodus toevoegen. Inazuma Eleven: Victory Road is de eerste game in de reeks die naast de singleplayer-ervaring ook focus legt op een online-modus. Ook heeft LEVEL-5 geprobeerd een nieuw niveau aan strategie toe te voegen aan de serie. Dit blijkt onder andere uit de trailer die het bedrijf deelde van het spel:

Inazuma Eleven: Victory Road werd in 2016 aangekondigd als Inazuma Eleven Ares. Sindsdien zijn er flink wat veranderingen doorgevoerd in het spel. Meer informatie over de beta voor de game volgt op een later moment. De volledige release van de Inazuma Eleven: Victory Road volgt op een later moment in 2024.

Inazuma Eleven: Victory Road luidt een nieuw hoofdstuk in voor de vijftien jaar oude serie. Er wordt een geheel nieuwe cast aan personages gevolgd en de besturing van het voetbal-systeem is op de schop gegooid. Inazuma Eleven: Victory Road komt in 2024 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platformen.

Ga jij de beta van Inazuma Eleven: Victory Road uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Fantasy Life i: The Girl who Steals Time komt uit in zomer 2024

1

Nieuws Fantasy Life i: The Girl who Steals Time komt uit in zomer 2024

29-11-2023

2

Rik

DECAPOLICE krijgt ‘post-2024 release’

1

Nieuws DECAPOLICE krijgt 'post-2024 release'

29-11-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

29 nov 23 om 14:55

#12239‍

345 XP | 64 comments

Heel veel hype hiervoor. Wel erg jammer dat het weer zo erg is uitgesteld. Ik begrijp echter niet waarom de nadruk zo erg op online play gezet wordt. De game was voor mij altijd volledig single player en had een hoge replaywaarde door de diversiteit aan spelers die te selecteren waren.

Proberen ze hier een FIFA Ultimate Team achtige gamemode te creëren als cashcow?