Beluister het nummer 'A Formidable Enemy' uit Xenoblade Chronicles 3

  • Nieuws

  • 27 jul 22 om 15:01

  • Rik

  • 1

Over twee dagen mogen we aan de slag met Xenoblade Chronicles 3. Nintendo heeft in deze laatste week de marketingmachine in de hoogste stand gezet door nog een nummer uit de game online te plaatsten: ‘A Formidable Enemy’.

De omschrijving die Nintendo Nederland bij de song plaatste is nogal een open deur: ‘Zoals de titel al doet vermoeden, wordt deze song afgespeeld als je oog in oog staat met een formidabele vijand’. Dit nummer met een hoge energie speelt dan ook af tijdens gevechten met speciale sterkere vijanden. De eerste reviews voor Xenoblade 3 druppelen intussen binnen. Alle recensies zijn tot dusver vol lof voor de jongste telg uit de Xenoblade-serie.

Nintendo deelt de laatste tijd vaker nummers van de Xenoblade Chronicles 3 soundtrack. Eerder konden we al luisteren naar het hoofdthema A Life Send OnThe Weight of LifeKeves Battle, You Will Know Our Names -Finale, Millick Meadows, Chain Attack Commenced en A Step Away.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Wat vind jij van ‘A Formidable Enemy’? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

06-05-2024

2

Erik

Capcom onthult haar meest succesvolle gamefranchises

4

Nieuws Capcom onthult haar meest succesvolle gamefranchises

28-07-2022

3

Erik

Eerste reviews van Xenoblade Chronicles 3 zijn binnen

4

Nieuws Eerste reviews van Xenoblade Chronicles 3 zijn binnen

27-07-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

27 jul 22 om 21:46

#6103‍

5426 XP | 1045 comments

prima stukje muziek. Niet echt veelzijdig, maar wel prima als battle tune.