Bekijk hier de Super Mario Movie Nintendo Direct (opname)

  • Nieuws

  • 29 nov 22 om 21:55

  • Rik

  • 3

Gisteravond verraste Nintendo vriend en vijand door een last minute The Super Mario Movie Direct aan te kondigen. Om 23:00 uur is het zover, en natuurlijk heeft N1-UP de stream voor je klaar staan.

De Direct wordt live uitgezonden op de Youtube-kanalen van Nintendo. Hieronder kun je de Nederlandse livestream volgen of later terugkijken. Let op! Er komt géén game-informatie voorbij in deze Nintendo Direct.

Eerder vandaag lekten er nieuwe posters voor de film, waar onder andere Princess Peach te zien was. Ook ging de aankondiging van de Direct gepaard met een afbeelding van haar troonzaal. De kans is dus groot dat we Peach te zien krijgen in de tweede trailer. Voor de Engelse versie is Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, The Northman) gecast in deze rol. De Nederlandse cast is nog niet officieel bekend gemaakt.

Wat vind jij van de tweede trailer? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Nintendo deelt tweede trailer Super Mario-film

2

Media Nintendo deelt tweede trailer Super Mario-film

29-11-2022

6

Erik

Nintendo deelt sneak-peak van Mario Kart 8’s Peach Gardens

0

Nieuws Nintendo deelt sneak-peak van Mario Kart 8's Peach Gardens

29-11-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

29 nov 22 om 23:06

#7724‍

5611 XP | 1038 comments

Ik zag Yoshis dus ik ben blij.

Ziet er wel echt epic uit, kan echt niet wachten op deze film!

Maurice

29 nov 22 om 23:11

#7725‍

2511 XP | 184 comments

Leuk dat ze ook gaan karten.👍

Martijn

29 nov 22 om 23:17

#7726‍

3364 XP | 396 comments

Ziet er mooi uit inderdaad! Nog steeds enthousiast, dus kan erg tof worden! Keek er wel van op dat Donkey Kong blijkbaar een grotere rol heeft en dat we zelfs Mario Kart erin terug gaan zien. Kan daardoor niet echt plaatsen hoe het verhaal gaat zijn, maar misschien... Is dat juist beter. Zit heel wat grafische pracht en praal in deze film, zo te zien. Is ook met veel zorg gewerkt aan allerlei herkenbaarheden en verwijzingen.

Peach is eigenlijk ook wel tof zo. Behoorlijk trouw aan de games qua uiterlijk, maar wel stoerder gemaakt. Stem is prima, van Luigi ook en eigenlijk klinkt de synchronisatie in het Nederlands gewoon goed. Ben benieuwd hoe dit verder gaat.