Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon aangekondigd

  • Nieuws

  • 9 dec 22 om 03:26

  • Rik

  • 1

De eerste Nintendo-aankondiging bij The Game Awards 2022 is een feit! Een van de ‘World Premiers‘ van de show bleek Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon te zijn.

Bayonetta Origins is een spin-off titel van de Bayonetta-serie. Zowel de artstyle als gameplay zijn anders dan gewend van PlatinumGames iconische Action-serie. Oplettende spelers konden in Bayonetta 3 al een geheime demo vinden voor de game. Zoals de titel al doet vermoeden vertelt Bayonetta Origins het ontstaansverhaal van Bayonetta. Spelers besturen Cereza, die later de titel Bayonetta aan zal nemen, op een missie om haar moeder te redden. Hiervoor moet zij het verboden bos in gaan en als een ware heks een verbond aangaan met een Demon.

Het past bij de Bayonetta-serie om nieuwe titels aan te kondigen tijdens The Game Awards. Bayonetta 3 werd tijdens The Game Awards van 2017 uit de doeken gedaan. Toen moesten fans bijna vijf jaar wachten voordat er meer informatie over de game naar buiten kwam. Deze keer is een stuk minder geduld nodig: Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon komt exclusief uit voor de Nintendo Switch en verschijnt op 17 maart 2023.

Vond jij de demo in Bayontta 3 veelbelovend? Of laat je dit avontuur van Bayonetta aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding van de Uitbreidingspas van Fire Emblem Engage

2

Nieuws Uitbreidingspas aangekondigd voor Fire Emblem: Engage

09-12-2022

4

Rik

Kirby en de Vergeten Wereld wint Game Award voor Best Family Game

2

Nieuws Kirby en de Vergeten Wereld wint Game Award voor Best Family Game

09-12-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Icelos

9 dec 22 om 09:50

#7845‍

2620 XP | 237 comments

Holy moses, wat een dope trailer, hype!