Bandai Namco werkt aan meerdere Digimon-titels

  • Nieuws

  • 22 okt 22 om 23:23

  • Rik

  • 0

De producent van de Digimon-serie heeft zich laten ontvallen dat Bandai Namco momenteel werkt aan meerdere Digimon-games.

Het is niet bekend aan hoeveel titels er momenteel gewerkt wordt, of welke titels dit zijn. Wel maakte het bedrijf onlangs bekend dat een remake van de Playstation Vita-game Digimon World: Next Order naar de Nintendo Switch en PC komt. Digimon producent Kazumasa Habu had het volgende te zeggen, maar hield verder de lippen op elkaar (vertaald):

We hebben momenteel meerdere Digimon game-projecten in de pijpleiding en Digimon World: Next Order wordt zelfs afgehandeld door een nieuwe producent die pas dit jaar bij het Digimon-team kwam.

Eerder dit jaar kwam Digimon: Survive nog uit

De meest recente Digimon-game kwam op 29 juli van dit jaar uit op de Nintendo Switch. Helaas was Erik niet erg onder de indruk van Digimon: Survive.

Kijk jij uit naar nieuwe Digimon-games? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Enge Halloween-update voor Two Point Campus

0

Nieuws Enge Halloween-update voor Two Point Campus

23-10-2022

3

Jeroen

Wat spelen jullie dit weekend? [22 oktober]

3

Special Wat spelen jullie dit weekend? [22 oktober]

22-10-2022

12

Erik

Reageer als eerste!