Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance aangekondigd

  • Nieuws

  • 29 jun 23 om 20:06

  • Rik

  • 2

Water, aarde, vuur, lucht: de wereld van Avatar: The Last Airbender komt naar de Nintendo Switch. De game Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance is officieel aangekondigd. IGN mocht eveneens de eerste trailer delen.

Het bestaan van Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance lekte vorig jaar al via Amazon Japan. Sindsdien was het echter angstvallig stil rond de game. Het blijkt nu om een 3D Adventure game in ontwikkeling bij Bamtang Games en Game Mill Entertainment te gaan. De game krijgt zowel een single player als twee-speler co-op modus. De co-op zal zowel lokaal als online gespeeld kunnen worden. Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance lijkt het verhaal van de succesvolle tekenfilm-serie te volgen. In de trailer komen verschillende bekende personages, locaties en scenes uit de serie voor. Spelers kunnen in totaal mt negen personages uit de serie spelen. De identiteit van de speelbare personages is nog niet bekend gemaakt, maar het ligt voor de hand dat Avatar Aang, Katara, Sokka, Toph & Prins Zuko van de partij zullen zijn.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender werd voor het eerst uitgezonden tussen 2005 en 2008. De serie speelt zich af in een fantasy-wereld waar sommige mensen de gave hebben om een van de vier elementen (water, aarde, vuur of lucht) te ‘sturen’. Nadat de Vuurnatie een honderdjarige oorlog tegen de andere drie naties is gestart, is het aan de recent ontwaakte avatar Aang om de vrede te herstellen. Als avatar is hij de enige persoon die alle vier de elementen kan sturen en is hij de brug tussen de fysieke wereld en de geestenwereld. Avatar: The Last Airbender wordt gezien als een van de beste animatieseries van deze eeuw. Van 2012 tot 2014 werd vervolgserie The Legend of Korra uitgezonden. Er zijn momenteel meerdere nieuwe Avatar-projecten in de maak, waaronder een live-action Netflix-serie en een geanimeerde film.

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance moet later dit jaar naar Nintendo Switch en concurrerende platforms komen.

Ben jij geïnteresseerd in deze nieuwe Avatar-game? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Splatfest_Einde van de wereld_ artwork

0

Nieuws Nintendo deelt artwork voor Einde van de Wereld-splatfest in Splatoon 3

16-05-2024

0

Evelyne

The Lara Croft Collection alsnog op Switch mét lanceertrailer

2

Media The Lara Croft Collection alsnog op Switch mét lanceertrailer

29-06-2023

3

Martijn

Microsoft CEO wil graag af van “exclusieve spellen” op consoles

4

Nieuws Microsoft CEO wil graag af van "exclusieve spellen" op consoles

29-06-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

29 jun 23 om 21:00

#10557‍

2831 XP | 548 comments

Enorm fan van de serie, maar dit ziet er toch verschrikkelijk uit...

Yosher

29 jun 23 om 23:11

#10558‍

5950 XP | 1102 comments

Ik wil echt dat deze game goed wordt maar ik heb toch nog veel twijfels. Misschien wordt het stiekem toch wel enigszins leuk. Ben ook groot fan van de serie, maar ja. 

Zou tof zijn als Nintendo zich hier eens aan zou wagen. Dat gaat nooit gebeuren, maar dromen mag toch?