Aonuma hint naar mogelijke co-op in The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  • Nieuws

  • 13 jun 21 om 12:01

  • Erik

  • 1

Eiji Aonuma, de director van The Legend of Zelda, vindt de gedachte aan co-op voor het vervolg op Breath of the Wild ‘interessant’.

IGN merkte op dat Zelda en Link samen op pad waren in de onthullingstrailer. Zou dit een hint zijn naar co-op? “Interessant dat je dit opbrengt”, antwoordt Aonuma, “want in Breath of the Wild zie je Zelda en Link ook veel samen. Om direct die connectie met co-op te maken, vind ik zeer interessant.”

Vervolg speelt zich af in zelfde Hyrule
Aonuma onthulde daarnaast aan Game Informer dat het vervolg op Breath of the Wild zich zonder twijfel afspeelt in hetzelfde Hyrule. “Een van de redenen dat we een vervolg wilden creëren, was omdat ik ‘dat’ Hyrule opieuw wilde bezoeken en die wereld opnieuw wilde gebruiken, terwijl we er nieuwe gameplay en een fris verhaal in opnamen.”

Het lijkt er daarnaast op dat we nog lang van dit Hyrule kunnen blijven genieten. De beste man vindt het idee van DLC zeer aantrekkelijk. “Men speelt het spel hierdoor langer, en genieten er veel meer van. Dit is zeker iets waar we rekening mee houden in de toekomst.”

Gaan we dan ook Zelda als speelbaar personage zien? Aonuma kan er helaas nog niets over zeggen. Het is nog niet bekend wanneer het vervolg op Breath of the Wild naar de Nintendo Switch komt. Lees hier het hele interview van IGN met Aonuma.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

E3 2021 – Bekijk hier de tijden voor alle shows & livestreams!

0

Special E3 2021 - Bekijk hier de tijden voor alle shows & livestreams!

14-06-2021

1

Kitty

5 Nintendo Switch-geruchten waar we massaal instonken

0

Special 5 Nintendo Switch-geruchten waar we massaal instonken

10-06-2021

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Maurice

11 jul 21 om 22:56

#559‍

2706 XP | 189 comments

Waarschijnlijk raakt Zelda zoek in 't begin van de game.