Another Code: Recollection op 19 januari 2024 naar Switch

  • Nieuws

  • 14 sep 23 om 17:33

  • Rik

  • 1

Another Code: Recollection komt op 19 januari 2024 naar de Nintendo Switch. De game bestaat uit een collectie van twee remakes; Another Code: Two Memories (Nintendo DS) & Another Code: R – A Journey into Lost Memories (Nintendo Wii).

Dit maakte Nintendo bekend in de Nintendo Direct van vandaag. In Another Code: Two Memories ontvangt het meisje Ashley een brief van haar dood gewaande vader. Op zoek naar antwoorden zet zij koers naar het afgelegen Blood Edward Island. Op het eiland moet zij verschillende puzzels en obstakels overwinnen om haar doel te bereiken. Ook ontmoet ze een mysterieuze jongen, die een geest lijkt te zijn. In Another Code: R – A Journey into Lost Memories gaat het verhaal uit de eerste game verder. Het vervolg speelt zich af bij Lake Juliet en focust zich op de mysteries rondom Ashley’s moeder.

Another Code: Recollection komt op 19 januari 2024 naar de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de geüpdatete versies van Another Code? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

0

Nieuws Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

21-07-2024

1

Rik

F-Zero 99 aangekondigd voor Nintendo Switch

3

Nieuws F-Zero 99 aangekondigd voor Nintendo Switch

14-09-2023

3

Erik

Luigi's Mansion 2 HD Nintendo Switch screenshot

3

Nieuws Luigi's Mansion 2 HD in zomer van 2024 naar Nintendo Switch

14-09-2023

5

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

15 sep 23 om 07:05

#11449‍

3946 XP | 742 comments

Ik wil eigenlijk meer gameplay zien. Dit is een remake dat er interessant uitzag. Het is totaal anders dan het origineel op DS, en hetzelfde zal vast ook zijn over het Wii deel.

Het trekt mijn interesse!