Alle vaste stemacteurs keren terug in Sonic Frontiers

  • Nieuws

  • 17 dec 21 om 02:22

  • Rik

  • 1

In een “Sonic Official live stream” heeft SEGA bij monde van hun ‘social media specialist’ Justin Thormann bevestigd dat de volledige stemmencast terug keert in Sonic Frontiers. 

Dit houdt in dat Sonic weer ingesproken zal worden door Roger Craig Smith, Mike Pollock Dr. Eggman voor zijn rekening neemt, Colleen O’Shaughnessey Tails van zijn stem voorziet (dat doet ze trouwens ook in de nieuwe Sonic film!) en Cindy Robinson terug keert als Amy.

Op het einde van de onthullingstrailer tijdens The Game Awards 2021 was een mysterieuze stem te horen. Thormann bevestigde ook dat dit de stem van Amy was. Sommige fans gingen hier al van uit, maar er heerste onduidelijkheid over in de fan-community. Verdere info over Sonic Frontiers houdt SEGA voorlopig nog achter slot en grendel. Wel belooft SEGA ‘een ervaring als nooit tevoren, versnel tot nieuwe hoogtes en ervaar de spanning van open-zone vrijheid op hoge snelheid’. De game zal plaats vinden op de Starfall Islands, waar je ‘dichte bossen, overlopende watervallen en zinderende woestijnen’ kunt ontdekken.

De Starfall Islands

Sonic Frontiers moet in december 2022 uitkomen op de Nintendo Switch.

Heb jij meer vertrouwen in Sonic Frontiers nu je weet dat de oude stemmen terugkeren? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: "Sonic Official" livestream op Youtube

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Big Brain Academy: Knappe Koppen – De woordpuzzel van je Nintendo Switch

0

Review Big Brain Academy: Knappe Koppen - De woordpuzzel van je Nintendo Switch

17-12-2021

3

Robin

Pokémon Diamond & Pearl remakes blijven Japanse markt domineren

0

Nieuws Pokémon Diamond & Pearl remakes blijven Japanse markt domineren

16-12-2021

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

17 dec 21 om 10:36

#2860‍

360 XP | 67 comments

Sonic Adventure 2 was een van mijn favoriete cube games. Als dit spel een mix is tussen SA2, Sonic Generations en BOTW. Dan is dit een instant buy voor mij!