Adam Howden (Shulk) spreekt DLC-personage Xenoblade Chronicles 3 in

  • Nieuws

  • 15 okt 22 om 00:36

  • Rik

  • 1

Adam Howden, de stemacteur van hoofdpersonage Shulk uit het originele Xenoblade Chronicles, keert terug naar de serie. Op Twitter laat hij weten de stem van de Nopon Archsage te leveren voor Volume 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Uitbreidingspas.

De Nopon Archsage is de gastheer voor de Challenge Battles die in de tweede lading DLC voor Xenoblade Chronicles 3 worden toegevoegd. Fans hoeven geen verhaaltechnische redenen te zoeken achter ‘Shulk’ zijn stem voor dit personage. In de originele Japanse versie deelt de Nopon Archsage geen stemacteur met Shulk, daar neemt de stemacteur voor het personage Z de Nopon Archsage voor zijn rekening.

Adam Howden is al sinds het eerste deel verbonden aan de Xenoblade Chronicles-serie. Met de toevoeging van de Nopon Archsage aan zijn repertoire heeft hij zijn stem geleend aan alle vier de hoofddelen in de serie. In het eerste deel sprak hij hoofdpersonage Shulk in en in Xenoblade Chronicles X was hij een van de keuzes voor de stem van het mannelijke spelerspersonage. Vanwege spoilers laten we Howdens rol in Xenoblade Chronicles 2 achterwege. Naast deze rol kroop Howden ook weer in de huid van Shulk voor de (non-canon) DLC-toevoegingen van Xenoblade Chronicles 2. Voor de heruitgave van de eerste Xenoblade Chronicles op de Nintendo Switch voegde ontwikkelaar Monolith Soft een epiloog toe waar ze op de Wii geen tijd voor hadden. Zowel Howden (Shulk) als Jenna Coleman (Melia) leverden hier weer nieuw stemmenwerk voor, beide acteurs keerden ook terug voor Xenoblade Chronicles 3.

“Are you really feeling the voice of the Nopon Archsage?” Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Disney Dreamlight Valley krijgt volgende week eerste grote update

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley krijgt volgende week eerste grote update

15-10-2022

1

Erik

De Halloween Tour griezelt zich een weg naar Mario Kart Tour

0

Nieuws De Halloween Tour griezelt zich een weg naar Mario Kart Tour

15-10-2022

6

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

15 okt 22 om 14:50

#7154‍

5899 XP | 1092 comments

Ik vind het een toffe stem acteur, heb tot nu toe nog steeds alleen deel 1 gespeeld maar daar leverde hij wel echt tof werk met de stem van Shulk. 

En dan te bedenken dat ik zo'n stem ooit maar irritant vind toen Shulk in Smash werd toegevoegd. Haha. En nu is het een van m'n favoriete personages. Wat het eigenlijk spelen van de originele game waar de personages vanaf komen wel niet kan doen.