Ace Attorney Investigations Collection-trailer introduceert 'Mind Chess'

  • Nieuws

  • 13 aug 24 om 14:42

  • Rik

  • 1

Capcom heeft weer een nieuwe trailer gedeeld voor Ace Attorney Investigations Collection. Deze keer staat het Mind Chess-concept centraal.

In de Mind Chess-segmenten van het spel gebruikt Miles Edgeworth logica om een gesprekspartner te ‘kraken’ tijdens een ondervraging. Voor de trailer is een speciaal Mind Chess-segment gemaakt dat niet in de game zit. Edgeworth gaat hier een potje Mind Chess aan met zijn ondergeschikte Kay, die iets achter zijn rug om lijkt te hebben gedaan. Door een uitgelokte verspreking komt Edgeworth er achter dat ze eten had besteld om de aankondiging van de Ace Attorney Investigations Collection te vieren.

Ace Attorney Investigations Collection is een spin-off van de reguliere Ace Attorney-games. In de twee Investigations-games speel je niet als advocaat van de beklaagde, maar kruip je in de huid van aanklager Miles Edgeworth terwijl hij een strafzaak opbouwt tegen verdachten. Een aantal publicaties kreeg al de kans om het spel uit te proberen, en waren erg enthousiast.

Ace Attorney Investigations Collection komt 5 September 2024 uit op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de Mind Chess-mechanieken in de game? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Phantom Spark – Proberen, leren, beheersen

0

Review Phantom Spark - Proberen, leren, beheersen

13-08-2024

1

Dennis

f-zero99 winnaar

1

Special Race 17 augustus mee met de F-zero 99 Super Galactic Grand Prix

13-08-2024

8

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Karlijn

18 aug 24 om 12:37

#14168‍

167 XP | 22 comments

Ik kan niet wachtennnnnn!